Poszukiwani kompani!

Witam,

wczoraj zaczęłam grać na serwerze Burning Legion wraz z dwoma znajomymi którzy powrócili do wowa po dłuższej przerwie i zaczynają można powiedzieć "od nowa". Oni jednak grają troszkę mniej odemnie przez co zdarza się że expie sama, a tego po stokroć nie lubię! Z tego otóż powodu poszukuję kilku nowych kompanów do gry co by było weselej. :P

Mogą być to osoby które chcą sobie zrobić alta, mogą być też osoby które dopiero w wowie zaczynają - jak ja. Jedynymi wymogami są:

- wiek powyżej 18 lat, jako że sama posiadam już 23 i wątpię żeby któryś nastolatek miał ze mną o czym podyskutować ;)

- poczucie humoru i luźne podejście do gry

- kultura osobista (wiadomo że bez przesady, byle nie używać wiadomych słów jako przecinka)

Osoby zainteresowane zachęcam do wysłania mi PW z jakimś kontaktem do siebie. :)

Zapewne zgłosiło się już ponad 10 osób, jednak jeśli nie trafił się nikt, z kim chciałabyś grać, polecam poszukanie anglojęzycznej lub w ostateczności polskojęzycznej gildii. Może stwórz własną i dodawaj tylko tych, z którymi można się dogadać poprzez czat głosowy. To drugie wyjście chyba było by najlepsze.

btw. który masz już poziom?

Jak narazie mam dwie postacie na 10, jeszcze nie wiem czy grać feral druidem czy BM hunterem ;)

Z gildiami problem jest taki że te lepsze rekrutują jedynie ogarnięte w raidach osoby i z wysokim lvlem. Te które wezmą mnie, zapewne wezmą też każdą inna przypadkową osobę nie pytając o nic, a w takich gildiach o dobrą atmosferę trudno :)

Witam,

wczoraj zaczęłam grać na serwerze Burning Legion wraz z dwoma znajomymi którzy powrócili do wowa po dłuższej przerwie i zaczynają można powiedzieć "od nowa". Oni jednak grają troszkę mniej odemnie przez co zdarza się że expie sama, a tego po stokroć nie lubię! Z tego otóż powodu poszukuję kilku nowych kompanów do gry co by było weselej. :P

Mogą być to osoby które chcą sobie zrobić alta, mogą być też osoby które dopiero w wowie zaczynają - jak ja. Jedynymi wymogami są:

- wiek powyżej 18 lat, jako że sama posiadam już 23 i wątpię żeby któryś nastolatek miał ze mną o czym podyskutować ;)

- poczucie humoru i luźne podejście do gry

- kultura osobista (wiadomo że bez przesady, byle nie używać wiadomych słów jako przecinka)

Osoby zainteresowane zachęcam do wysłania mi PW z jakimś kontaktem do siebie. :)