Luvinia Online polecam. Istnieje już polska gildia,przyjemna gra,mili ludzie itd. Najlepiej samemu przetestować.
Poszukiwania ekipy
Pograłem trochę w Luvinie i jak dla mnie niczym specjalnym się nie wyróżniała.
Można by spróbować Maple Story. Ciągle te 3d i 3d, a może 2d wcale nie będzie takie złe
Maple Story to naprawdę dobry pomysł... Z chęcią mógłbym pograć. Tylko teraz nie wiadomo o co chodzi w MS, dodali dużo nowych klas i ciężko jest wszystkie ogarnąć.
Witam.
Od dłuższego czasu poszukuję jakiegoś tytułu do gry. Samemu nie mam zapału w nic zaczynać, bo albo nie mam pomysłu w co albo po chwili nudzi mi się grać samemu. Tak więc spróbuję znaleźć ratunek w tym dziale.
Do konkretów. Tak jak napisałem na początku, szukam ekipy by w COŚ pograć. Nie ważne czy razem od początku czy ewentualnie bym dołączył do Was, mi to lotto, byle bym miał z kim i w co grać. Po drugie: Rodzaj gry. Tutaj jestem otwarty na propozycje. Jakie gry lubię? Takie, w których jest dobre PvP. Takie, w których nie ma Item Shopu pozwalającego być 17 razy lepszym niż zwykły user (np. RoM). Oczywiście IS jest wszędzie gdzie widnieje napis F2P, jednak w niektórych grach on nie jest tak przesadzony i ludzie sprzedają przedmioty z tego sklepu za wirtualną gotówkę. I takiego tytułu szukam. Privy gier P2P odpadają. Grafika 3D, jednak nie musi być tak dobra jak w Wiedźminie 2. Wystarczy byleby nie wyglądała jak z roku 1960 (czytaj: staro, kwadratowo, etc.). Po trzecie: nie szukam "przelotnej znajomości". Chcę gdzieś się zakotwiczyć i pograć przez dłuższy czas. Tak więc ludzie zmieniający gry jak skarpetki lub gacie nie są przeze mnie mile widziani. Po czwarte: jestem dostępny popołudniami, chyba, że jestem naprawdę zajęty wtedy odpuszczam sobie cały dzień (wiadomo co się rozpoczęło pewnego wrześniowego poranka). Jedynie w weekendy jestem częściej.
To by chyba było tyle. Jak wspominałem jestem otwarty na propozycje, ważne by było z kim i gdzie grać.
Możecie pisać tutaj bądź na gg: 4314707 (jak jestem niedostępny to niedostępny )
Pozdrawiam, Blaz.