Poszukiwania ekipy

Witam.

Od dłuższego czasu poszukuję jakiegoś tytułu do gry. Samemu nie mam zapału w nic zaczynać, bo albo nie mam pomysłu w co albo po chwili nudzi mi się grać samemu. Tak więc spróbuję znaleźć ratunek w tym dziale.

Do konkretów. Tak jak napisałem na początku, szukam ekipy by w COŚ pograć. Nie ważne czy razem od początku czy ewentualnie bym dołączył do Was, mi to lotto, byle bym miał z kim i w co grać. Po drugie: Rodzaj gry. Tutaj jestem otwarty na propozycje. Jakie gry lubię? Takie, w których jest dobre PvP. Takie, w których nie ma Item Shopu pozwalającego być 17 razy lepszym niż zwykły user (np. RoM). Oczywiście IS jest wszędzie gdzie widnieje napis F2P, jednak w niektórych grach on nie jest tak przesadzony i ludzie sprzedają przedmioty z tego sklepu za wirtualną gotówkę. I takiego tytułu szukam. Privy gier P2P odpadają. Grafika 3D, jednak nie musi być tak dobra jak w Wiedźminie 2. Wystarczy byleby nie wyglądała jak z roku 1960 (czytaj: staro, kwadratowo, etc.). Po trzecie: nie szukam "przelotnej znajomości". Chcę gdzieś się zakotwiczyć i pograć przez dłuższy czas. Tak więc ludzie zmieniający gry jak skarpetki lub gacie nie są przeze mnie mile widziani. Po czwarte: jestem dostępny popołudniami, chyba, że jestem naprawdę zajęty wtedy odpuszczam sobie cały dzień (wiadomo co się rozpoczęło pewnego wrześniowego poranka). Jedynie w weekendy jestem częściej.

To by chyba było tyle. Jak wspominałem jestem otwarty na propozycje, ważne by było z kim i gdzie grać.

Możecie pisać tutaj bądź na gg: 4314707 (jak jestem niedostępny to niedostępny :) )

Pozdrawiam, Blaz.

ja chętnie zagram , tylko nie wiem w co ; D jakaś propozycja ? ;d

Jak chcecie jak gram w lol, world of battles i age of conan.

LoL i WoB odpada, szukam MMORPG. Age of Conan przeszedł z P2P na F2P tak więc tam jest chyba spora przewaga płacących.

A może Vindictus ? 15 Wrzesnia wychodzi , to akurat :) Zrobić Gildie na stronie głównej itp itd .

A co wy na Talisman Online ja gram,na wiekszosci serverach znajda sie jakies PL gildie zeby wbic MAX lvl trzeba sie dosc sporo pomeczyc,w grze jest bardzo duzo Dungow/Cave`och,5 postaci do wyboru,system expienia broni,duzo petow i mountow,skilli tez sporo,IS nie jest zbyt przesadzony wiekszosc itemow jest na Double EXP,bodz pety mounty,ktore mozna odkupic od innych graczy,oczywiscie mozna tez w nim kupic GEMY do plusowania EQ ale i to mozna odkupic od graczy,gracze sa mili i chetni do pomocy,grafika 3D z rzutem izometrycznym,grafika jest taka bardziej kreskowkowa ale nie mangowa a najwiekszym jesj atutem jest chyba waga instalki ktora wynosi ok 500mb

Myślałem, żeby sprawdzić Luvinia Online (niestety cukierek). Jednak może warto dać jej szansę? Tylko ciężko będzie przebrnąć przez te "fale słodkości"

Moge sprubowac jesli mi zagwarantujesz ze pujdzie mi Luvinia

Procek 4 2,8 Ghz

Ram 1Gb

Karta Grafa ok 200 MB nie opsluguje Shadera 3.0

tez w cos pograłbym ale nie wiem cos jakies propo? pojdzie all, z tych gier all to gówna ;d

Wiem, może Forsaken World, gra fajnie wygląda ogólnie git! ktogra;d

W FW ja mógłbym pograć ale to głównie weekendami ew. wieczorkiem w ciagu tygodnia.

W FW w późniejszym etapie gry zaczyna wiać nudą. Ile można robić te same questy? Nie wiem czy coś dodali, czy coś zmienili, ale kiedyś wraz z poziomem wprost proporcjonalnie rósł poziom nudy :)

Poza tym, FW to zwykły średniak, nic specjalnego :)

Mogę się dołączyć do ekipy. BTW. w FW nie warto grac. Szybko się nudzi. Robisz praktycznie cały czas to samo. Exp leci jak krew z nosa a i tak najlepiej się tam poziomy zdobywa na 1 dungeonie ( tylko na 1, nie zależnie od twojego poziomu). IS daje dużą przewagę nad normalnymi graczami.

Gralem FW mialem 42 lvl Assasina,ogulnie gra nie przypadla mi do gustu...

Krotko mowiac nie polecam ale nie bronie wam sprubowac ;PP

a moze D&D online fajna fabula trzeba miec ekipe aby fajnie sie gralo co wy na to??

Ja moge pograć ale nie obiecuje, że zostanę bo nigdy nie grałem.

Do D&D online jestem negatywnie nastawiony. Jest to kolejny (z wielu) tytuł zamieniony z p2p na freemium. 3/4 rzeczy do robienia jest zabrana darmowym graczom.

DDO się szybko znudzi i jak ktoś napisał dla free gówno jest, to co innego;d muszę wkońcu znaleśc coś normalnego;d najlepiej żeby była gra co naserio max lvl się biję dość troche i żeby był to duży lvl a nie 50 max czy 60

chyba, że chcecie w bete r2 online pograć... albo Runes of Magic, pisać :D no chyba ze gry 2d np. Maple Story ;)

Osobiście jestem za Maple Story.

to nie wiem Runes of Magic albo Cabal czy macie inne propozycje ;f

Jak już było wyżej mówione RoM posiada beznadziejny system Item Shop, natomiast Cabal jest nudna grindówką o przestarzałej grafice. Sam niestety nie mam nic do zaproponowania.