Poszukiwania mmo na ps4

Witam, sprawa wygląda następująco. Mój komputer nie nadaje się zbytnio do grania w jakie kolwiek gry gdyż muszę go naprawić i wymienić częśći a to dopiero pod koniec roku możliwe. Posiadam ps 4 slim i na tym opieram cały swój gaming. Mam problem ze znalezieniem mmo dla siebie
Grałem :

• Neverwinter- nie najgorsze , ale dużo się nasłuchałem o P2W i zbrzydła mi ta gra
    -Tera- Całkiem fajna grałem do 58 poziomu ale jakoś znudziło mnie to ile trzeba czekać aż wyszuka dungeona i to , że end game nei am chyba zbyt wiele ( jeżeli znalazłą by się ekipa to może bym zaczął od nowa albo coś )
  • TESO - tu spędziłem chyba najwięcej czasu , ale niestety nie mam jak opłacać ESO+ a mam zwykłą wersje gry bez dodatków i czuje, że granie bez jakiegokolwiek DLC nie am sensu bo nie wyfarmie best przedmiotów i na fajniejsze dungeony nie pójde ani triale
    -Skyforge- grałem , nie najgorsze ale chyba nie dla mnie
    POzdrawiam :smiley:

Śmiem twierdzić, że poza wymieniomymi przez CB tytułami, zostaje już tylko FF XIV.

grałem , ale niestety nie mam jak opłacać abonamentu :confused:

z mmo na ps4 chyba jest jeszcze tylko DIablo III ale po obejrzeniu gameplay z wersji na ps nie wiem czy można to polecić :stuck_out_tongue: