Poszukiwania starej gry (dosc nietypowa/charakterystyczna)

Swego czasu (jak bylem mlodszy) gralem w taka gre gdzie bylo plotno (plansza) i bodajze do 4 graczy (z tego co pamietam o kolorach rozowy, zielony, niebieski, pomaranczowy, ale mozliwe ze sie zmienialo/byly inne) i chodzilo o to by tak jezdzic tym pedzlem po mapie (ktory ciagle sie przesuwal, a 2 klawiszami sie skrecalo tylko) zeby nie najechac na inne slady. Do tego byly rozne bonusy typu niesmiertelnosc (przerywalo sie wtedy malowanie u tego gracza i mogl latac po planszy gdzie chcial), czy spowolnienie/przyspieszenie. Jesli to cos pomoze to dodam ze ta gra byla baaardzo stara i malo zajmowala.

Tak mnie cos na wspominki zebralo i pamietam ze ta gra byla fajna (jako odskocznia, jak sie ma np 5 min wolnego czasu i nie oplaca sie wbijac nigdzie :D). A prosba jest o podanie tytulu tejze gry, bo za tamtych czasow na tytuly nie zwracalem az takiej uwagi :D

EDIT:/// jeszcze cos mi sie przypomina ze tam byly 4 postacie - chlopak, dziewczyna i dwie... malpki? Ale tu glowy nie dam xD

1 część opisu pasuje mi do http://curvefever.com/ ale małpki????

pamiętam to, sama katowałam to z kuzynem jak byliśmy dzieciakami. miałam tą grę z gazetki Komputer świat/twój niezbędnik, zaraz Ci znajdę tytuł jeśli sobie jakimś cudem przypomnę. wiem dokładnie o którą grę chodzi ale nie pamiętam tytułu.

Bomb it (obojętnie która część) tylko nie jest chyba do ściągniecia i nie pamiętam żadnych małp :D

http://old.2pg.com/images/bomb-it-2-screenshot-3.jpg

nieee to nie o to chodzi.

cholera nie moge znalezc T___T wiem ze bylo to w jednym ze starszych numerów komputer świat, mam gdzieś na płytkach.. teraz będzie mnie męczyć dopóki nie znajdę tytułu xD

@EDIT

MAAAAAM

Battle Painters

trzeci numer z roku 2002 Komputer świat - Twój niezbędnik jeśli masz takie antyki :D

teraz będę godzinami w to grać znowu XD

7mb gierka waży a daje tyle frajdy XD

Tak to Battle painters, pamiętam te czasy! Mam nawet na płytce :D Miłego grania ;p

Swego czasu (jak bylem mlodszy) gralem w taka gre gdzie bylo plotno (plansza) i bodajze do 4 graczy (z tego co pamietam o kolorach rozowy, zielony, niebieski, pomaranczowy, ale mozliwe ze sie zmienialo/byly inne) i chodzilo o to by tak jezdzic tym pedzlem po mapie (ktory ciagle sie przesuwal, a 2 klawiszami sie skrecalo tylko) zeby nie najechac na inne slady. Do tego byly rozne bonusy typu niesmiertelnosc (przerywalo sie wtedy malowanie u tego gracza i mogl latac po planszy gdzie chcial), czy spowolnienie/przyspieszenie. Jesli to cos pomoze to dodam ze ta gra byla baaardzo stara i malo zajmowala.

Tak mnie cos na wspominki zebralo i pamietam ze ta gra byla fajna (jako odskocznia, jak sie ma np 5 min wolnego czasu i nie oplaca sie wbijac nigdzie :D). A prosba jest o podanie tytulu tejze gry, bo za tamtych czasow na tytuly nie zwracalem az takiej uwagi :D

EDIT:/// jeszcze cos mi sie przypomina ze tam byly 4 postacie - chlopak, dziewczyna i dwie... malpki? Ale tu glowy nie dam xD