Poszukiwania zacnego MMORPG :)

Witam ! Poszukuję jakiegoś fajnego mmorpg :) Liczę na pomoc !

Gatunek: RPG ( mmorpg )
Sprzęt: I7 4770k , 16 GB RAM , GTX 670 2 GB
Cechy: - duza społeczność ludzi chodzi o to żeby na serwerze nie grało po 1000 osób ;d

- dosyć fajnie zrobione skile nie musi być ich masa

- PvE głównie PvP może być dobre ale nie musi być jakąś rewelacja

- średnie P2W aby nie było tak że cokolwiek musisz zrobić trzeba to zakupic w Item Shopie :D

- dosyć przyjemne lvlowanie

- przyzwoita oprawa graficzna , nie jakieś super next-geny

- różnorodność klas

- balans między klasami

Przypadły mi do gustu:

4Story ( duże P2W ale bardzo lubiłem ta grę , wieczorne wojny , fajne tajne dokumenty gdzie był zwiększony %expa , expienie polegajace na lurowaniu i rzucaniu aoe )

WoW ( fajna fabuła , ale po max lvl zaczyna być nudne ciągle raidy aby zdobyć trochę lepszy ekwipunek )

Aion ( troche grałem niby fajnie wszystko ale po jakimś czasie zaczyna nudzić + mała spoleczność na dzień dzisiejszy )

Runes of Magic ( przyjemne skile , krajobraz , grafika , roznorodnosc klas mieszanie ich )

Nostale ( casualowe klikanie , troche dziecinna grafika ale miło wspominam tą grę )

Elsword ( przyjemne granie , roznorodne klasy pod klasy oraz ciekawe mapy pomimo 2D z elementami 3D
Nie przypadły mi do gustu: Wildstar , Black Desert Online , GW2 , Metin 2 , Lineage 2 , Neverwinter ,

• A szkoda ze NEVERWINTER nie przydal ci do gustu :) jesli chodzi o p2w to nie potrzebujesz tego ale wiadomo ze potrafi pomoc :) grafika ladna pare skili do wyboru + pasywki co osobiscie baaardzo mi sie podoba( nie lubie 30 skilli :D ) Spolecznosc hmm jesli chodzi o PL to srednio ale ogolnie ludzi masa:)

Riders Of Icarus moim zdaniem lvlowanie przyjemne, skille ładnie wyglądają. Klas jest 7. PvE jest ciekawe, opcja walki lądowa postacią, lądowa na wierzchowcu (za pomocą kuszy z daleka lub lancy z bliska), i powietrzna na wierzchowcu również za pomocą kuszy i lancy. Jeżeli chciałbyś zacząć Serwer EU Koroshimo mój nick JannaBadlands. Pomogę na początku potłumacze gre i dam kod na smoczka po 15 lvlu :) Oczywiście wierzchowce na których bijemy się musimy złapać(Smoki pegazy jednorożce, pumy, gryfy i inne.)

Polecam Final Fantasy XIV, oczywiście jeśli nie masz nic przeciwko grze abonamentowej - sądzę, że może spełniać Twoje wymagania:

- na każdej mapie od groma ludzi (ktoś nawet tu niedawno napisał, że w WoWie widzi większe pustki);

- nie wiem, co rozumiesz przez określenie "fajnie zrobione skille", ale tutaj fajnie one wyglądają (chociaż ja ograniczam efekty do minimum, bo nie lubię) i wymagają odrobiny myślenia i wyuczenia się ich (combosy);

- główny nacisk na PvE (ciekawa fabuła, ciągle dodawane nowe questy, mnóstwo zadań pobocznych z fajnymi nagrodami, zlecenia na polowanie rzadkich potworów itp.), chociaż PvP też jest przyjemne (pojedynki lub większe walki na 72 graczy) i nie trzeba mieć wykokszonej postaci, żeby się na nim dobrze bawić;

- totalny brak P2W czy premium - wszyscy gracze są równi, a item shop zawiera tylko niewielką ilość kosmetyków (w grze i tak zdobędziesz ładniejsze) i potki (np. na zmianę płci);

- levelowanie opiera się głównie na fabule (levelujesz razem z postępem questów), ale można też urozmaicać to sobie wypadami ze znajomymi na Palace of the Dead (200-poziomowy "dungeon");

- grafika przyzwoita, bardzo ładna nawet na low ustawieniach;

- duża różnorodność klas (możesz robić wszystkie na jednej postaci);

- na temat balansu akurat ciężko jest mi się wypowiedzieć, ponieważ się nie pojedynkuję, ale nie słyszałam narzekań.

Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania, śmiało pisz.

Witam ! Poszukuję jakiegoś fajnego mmorpg :) Liczę na pomoc !

Gatunek: RPG ( mmorpg )
Sprzęt: I7 4770k , 16 GB RAM , GTX 670 2 GB
Cechy: - duza społeczność ludzi chodzi o to żeby na serwerze nie grało po 1000 osób ;d

- dosyć fajnie zrobione skile nie musi być ich masa

- PvE głównie PvP może być dobre ale nie musi być jakąś rewelacja

- średnie P2W aby nie było tak że cokolwiek musisz zrobić trzeba to zakupic w Item Shopie :D

- dosyć przyjemne lvlowanie

- przyzwoita oprawa graficzna , nie jakieś super next-geny

- różnorodność klas

- balans między klasami

Przypadły mi do gustu:

4Story ( duże P2W ale bardzo lubiłem ta grę , wieczorne wojny , fajne tajne dokumenty gdzie był zwiększony %expa , expienie polegajace na lurowaniu i rzucaniu aoe )

WoW ( fajna fabuła , ale po max lvl zaczyna być nudne ciągle raidy aby zdobyć trochę lepszy ekwipunek )

Aion ( troche grałem niby fajnie wszystko ale po jakimś czasie zaczyna nudzić + mała spoleczność na dzień dzisiejszy )

Runes of Magic ( przyjemne skile , krajobraz , grafika , roznorodnosc klas mieszanie ich )

Nostale ( casualowe klikanie , troche dziecinna grafika ale miło wspominam tą grę )

Elsword ( przyjemne granie , roznorodne klasy pod klasy oraz ciekawe mapy pomimo 2D z elementami 3D
Nie przypadły mi do gustu: Wildstar , Black Desert Online , GW2 , Metin 2 , Lineage 2 , Neverwinter ,