Poszukiwania

Już z tym, że cie nie stac 2 dychy wydac, po mimo 18 tak sie nie chwal, możesz juz do roboty isc, wakacje masz. Chcesz dobrą, darmową grę? To szukaj albo gier P2P, które przeszły na F2P, albo małych, niekomercyjnych tytułów jak Face of mankind, albo Haven & Hearth. Jakies Allodsy, rappelzy i inne shity po prostu zasysają, i nie ma co tracić na to czasu. Możesz sobie sprawdzic DC Universe albo Global Agenda, te gry czymś się wyróżniają.

@ UP wtrącę się, nie akceptujecie kilku tematów o podobnej treści, ale za to akceptujecie zbędny offtop nic nie wnoszący oraz łamiący zasady językowe jak pierwsza odpowiedź tutaj:http://mmorpg.org.pl...utuje-imperium/Więc zapytam, gdzie tutaj logika?

Logiki na pewno nie ma w twoim poście, tematy w gildie/klany nie muszą byc akceptowane, po za tym Ciasteczkowy napisał normalny post, a to, że ktoś się dopieprza o nic, to już nie jego wina.

Moderatorze proszę mi podać gdzie widzisz powiązania z moim tematem :D Bo ja jakoś tego nie widzę. Słowa Grind czy quest? Proszę Cie ^^ Przeczytaj czego szuka on, a czego szukam :D Jest różnica między grafiką przesadzoną a grafiką cukierkową :P

mod_ico.png
Podobieństwa pogrubiłem, więc mi nie mów, że ich nie ma. Oprócz tego przeczytaj jakie gry zostały polecone i uwierz, że większość (jak nie wszystkie) zostałby wypisane do twojego tematu.

Litoman jeżeli nie czytałeś mojego wpisu na twoim poście, to lepiej przeczytaj. -Revo

Witam. Poszukuję gry a co za tym idzie klanu/gildii w tej gry. Wiem że to nie ładnie brzmi :D Więc tak.

Poszukuję gry w którą mogę pograć z kolegą, tym samym poszukujemy klanu który mógłby nas przyjąć. Gra i ewentualnie propozycję proszę pod tematem :) Ułatwi mi to szukanie gry i skróci czas szukania towarzystwa o dobre kilka dni.