@UP
Grałem w większość gier darmowych i niestety każda to dno, mogę to stwierdzić podając sporo argumentów. Co do WOWa, jest i był najbardziej grywalną i wszechstronną grą MMORPG.
Większość gier które podałeś jest nastawionych na zarabianie, więc nie dojdziesz daleko bez nich. Tak - niektóre rzeczy da się za darmo zdobyć, lecz zdecydowanie te które dają pozycję trzeba zakupić za złotówki.
Aion - producenci chcieli wydać grę płatną, lecz niestety nikt nie chciał za to płacić, więc zrobili darmowe, teraz banda dzieci wyruszyła pograć w to a resztę możecie sobie domówić.
Dragon Nest - Grałem od samej bety, bardzo nudne na najwyższym poziomie, dodatkowo ograniczenia wszędzie gdzie się da - w wersji oczywiście darmowej.
Lineage 2 - To tak jak grać w Mu Online, staroć która już upada , ludzie się zachwycają tylko tym, że jest to najlepsza gra aktualnie z darmowych.
Eden Eternal - Jaki facet by chciał grać w to coś, bajkowy klimat i prostota, to chyba czyni ją grywalną przez 15-17 latków.
Vindictus - Kolejna produkcja dla zarobienia, zresztą firmy Nexon, Dragon Nest tylko nie tak bajkowy. Gra na miesiąc, bo zamknięty świat to coś bezsensownego.
Allods - Gra upada i starają się zyskać graczy, dlatego otwierają rynek u nas w kraju, jakby ktoś nie wiedział - jesteśmy jedną z największych populacji graczy na świecie.
Podsumowując, każda darmowa gra jest tylko po to by pograć tydzień i zostawić. Firmy te wypuszczają po kilka tytułów gdzie rozkładają się gracze i zarobki. Jednak nie mogę skupić się na jednej dobrej.
Blizzard - twórca World of Warcraft, można z nim porównać produkty które wypuszczają.
Reasumując, pobierzcie sobie Metin i zacznijcie grać, bowiem w powyższych darmowych grach poziom trudności gry jest na takim samym poziomie.