Poszukiwanie dobrej gry Sandbox/RPG

Witam, poszukuje gry podobnej do Assassina Creed i TES Skyrim lub jakiegoś sandboxa. Może znacie jakieś ?

Seria Gothic top 1 rpg wdg. mnie, jeśli nie będzie Cie przerażać grafika bo 1nka i 2ka są bardzo stare, trójka też dobra, w czwórke nie grałem, ale podobno syf. Polecam 1,2,3

Assasins Creed IV: Black Flag, ma być sandbox'em. Który wyjdzie 22 listopada w Polsce. ;X

W Gothica grałem, ale już nie zagram. Na Black Flag właśnie czekam, ale chce pograć w coś do czasu wyjścia. :P

GTA SA albo IV :)

Juz chyba 20 taki sam temat... KoAmalur, Risen, Fable.

Risen, Dark Souls, Oblivion.

Seria Gothic top 1 rpg wdg. mnie, jeśli nie będzie Cie przerażać grafika bo 1nka i 2ka są bardzo stare, trójka też dobra, w czwórke nie grałem, ale podobno syf. Polecam 1,2,3

Już drugi raz polecasz komuś Gothica. Nie znasz innych gier?

Od siebie dodam polski tytuł - Two Worlds. Otwarty świat, latamy gdzie chcemy. Na dodatek są frakcje do których możemy dołączyć i przekształcić trochę świat. swoimi decyzjami.

Two bym radził zacząć od jedynki ;)

Dokładnie:

Two worlds albo Two Worlds 2, proponuje zacząć oczywiście od jedynki by poznać fabule.

W Two Worlds grałem sporo czasu temu ale miło wspominam, także ten tryb multi mimo swoich błędów.

Natomiast Two Worlds 2 przeszedłem dopiero ostatnio, naprawdę polecam

Ok dzięki, zagram w jedynkę, w dwójkę już grałem :)

Gothic jest serią godną polecenia. Sam uwielbiam tą serie i mam ją dalej na komputerze:). Chyba że coś z nowszych tytułów to Wiedźmin 1 i 2.

Tak jak przedmowcy seria Gothic, seria Risen, seria TES, seria Wiedzmin, seria Fable czy nawet seria Dragon Age :)

Witam, poszukuje gry podobnej do Assassina Creed i TES Skyrim lub jakiegoś sandboxa. Może znacie jakieś ?