Tak jak napisane w temacie, poszukuję pewnej gry. Niestety, nazwy zapomniałem. Była to gra A'LA WarCraft III. Tyle, ze pod inną nazwą. Nie wiem co mógłbym jeszcze dodać, oprócz tego, że jest podobna do wymienionego wyżej tytułu.
Poszukiwanie gry
Armies Of Exigo?
Nie, to nie to.
może Tzar Ciężar Korony
Nope.
wejdz na encyklopedie gier online dział strategie
Podaję hasło: Dragonshard.
Dragonshard odpada, może zapomniałem dopisać... w tej grze nie ma magii. Gra jest trochę "stara" z tego co jeszcze pamiętam... Było żarło, żeby utrzymać armie itp.
No litości...
Była to gra A'LA WarCraft III. Tyle, ze pod inną nazwą.
zapomniałem dopisać... w tej grze nie ma magii
Przecież tak możemy się bawić w nieskończoność. Albo jasno sprecyzujesz co to za gra (stara to pojęcie względne, żarło jest pewnie w większości RTSów) albo zamykam ten temat. Więc z łaski swojej przejrzyj tę listę: https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Real-time_strategy_video_games albo sprecyzuj dokładnie czym ta gra się wyróżniała. A jak niczym się nie wyróżniała to znaczy że możesz równie dobrze wziąć pierwszego-lepszego, innego RTSa.
Jak żarcie to może Knights And Merchants? Spellforce?
TAK JEST! Dokładnie o to chodziło!
Jak żarcie to może Knights And Merchants
Dzięki wielkie!
Skoro wiadomo co to zamykam.
Btw. Ta gra nie jest podobna do Warcraft'a 3.
Tak jak napisane w temacie, poszukuję pewnej gry. Niestety, nazwy zapomniałem. Była to gra A'LA WarCraft III. Tyle, ze pod inną nazwą. Nie wiem co mógłbym jeszcze dodać, oprócz tego, że jest podobna do wymienionego wyżej tytułu.