Poszukiwanie klasy postaci

Witam.

Bez zbędnego gadania, poszukuje klasy postaci, która będzie idealna dla samotnego wilka w PvP. Wymaganiami jest spory DPS, innymi słowym, żeby mogła zdejmować nawet na combo. Czemu idę na taką łatwiznę? Abo uwielbiam szybko eliminować cele za nim jego towarzyszę się zoriętują, a następnie szybko się wycofać i przygotować się do dalszej potyczki. Chce bezkarnie obijać wrogów, to jest skakać po mapie jak szalona wiewórka po wiadrze kawy. Na oku mam Asassina (z wiadomych przyczyn) oraz Gunnera (ze względu na to combo). Oczywiśćie jestem otwarty na inne propozycję ^^. Im trudniejszy do ogarnięcia, tym lepiej.

polecam gunnera bardzo dobry w samotnym pvp i nie tylko:D

Ja polecam od siebie Clera no nie powiem latałem solo na riftach wbijałem się w 3 ubijałem i leciałem dalej. Tak, tak Cler jest bardzo mocny, na 40lvlu z gearem za silver coiny jako jedyna klasa ubijałem gunnerów więc jest nad czym myśleć ; ) A na dodatek jesteś samowystarczalny na expie i solujesz sobie elitki ;D

ps. Tak Gunner jest op i na takim 40lvlu zabija każdą klasę z wyjątkiem Clera;D

gunner,bo jest op

Jeżeli jest op to za moment może zostać znerfiony...

A jak się gra typowym wojownikiem (gladiator)?

co do gunera, moje robaczki to nie podniecajcie sie z nim za bardzo. to jego OP skonczy sie w najblizszym patchu ; ) i bedzie normlanym zwyklym szaraczkiem ; )

Gladiator jest tylko dobry jeżeli ogarniesz dobrego extenda, jeżeli takowego nie masz to padasz ;)

Napisałes im trudniejsza do ogarnięcia tym lepiej, to oczywiście stawiałbym na assasyna, aby tą postać ogarnąć, potrzebna jest kupa czasu.

Ogarnięty assasyn, jest bogiem, nawet op klasa taka jak gunner nie ma podlotu. Taka prawda, i to nie jest tak, że ogarniesz go w 2 tygodnie, tylko o wiele więcej czasu na to potrzeba. :)

SOLO pvp = assasin zreszta kazdym mozna latac solo eh co to za pytanie

@UP

Ale nie każda klasa spełnia takie wymagania?

Spiritmaster ( SM ). Gwarantuje Ci że się nie zawiedziesz. Ta klasa jest dość trudna w prowadzeniu , dlatego gdy połapiesz już jak nią grać nie będzie Tobie nikt straszny podczas pojedynku!

Opiszę Ci z grubsza na czym polega ta klasa. Otóż przywołujesz spirity ( duchy ) którymi trzymasz na dystans swoich przeciwników :) Zaś Ty nakładasz na nich klątwy. Główną zasadą jest by trzymać na odległość wroga.

Polecam Gladiatora

Polecam Gladiatora

Sorcerer i Spirit Master. Klasy łatwiejsze od Gunnera i silniejsze. Później masz Gunnera, Gladiatora i Klera. Wybieraj.

Gunner jest mocny w PvP i raczej nie najtrudniejszy, ale jeśli chodzi o spory DPS, to jest on do osiągnięcia, ale rotacja jest mocno perfidna (przeskakiwanie między pistoletami i działkiem, wieke buffów/debuffów do kontrolowania) i wymaga sporo wysiłku by dobrze opanować w PvE.

Bard jest przynajmniej równie mocny w PvP i do tego może się leczyć i regenerować manę. Ma dobry dps i do tego możę supportować. Jednak będzie zbyt łatwy.

Ranger to obecnie chyba top dps (obok assassina, który traci gdy w walce jest dużo biegania). W PvP także silny. To postrach kleryków. Trochę trudności dodaje fakt, że w przeciwieństwie do 2 pierwszych wymienionych klas, ranger używa czegoś co się nazywa

i slide-shooting, co dodaje trochę zabawy ^_^

Assassin jest mocny w PvP i PvE, ale wymaga dużo wysiłku i mozolnej pracy, by opanować dobrze tę klasę i dobrze walczyć. Weaving to podstawa i choć może wydawać się prosty na ćwiczebnym celu czy zwykłych mobkach, to w sieczce z innymi graczami gdy ma się 1001 innych rzeczy do kontrolowania i natychmiastowego reagowania, już wygląda to zgoła inaczej. Klasa tylko dla ludzi z niskimi latencjami (coś około <=60ms, co nie powinno stanowić problemu na typowym polskim necie z kablówki).

To może jeszcze jedno pytanie:

Jaki serwer polecacie, by dla kogoś nowego nie było tak wielkiego problemu dojść do endgame'u? Dobrze, by populacja była w miarę spora no i nie brakowało lowlvli. Polski serwer odpada.

Ludzie podobno grają na Thorze. Jeśli jednak boisz się, że będziesz miał zbyt wielu GER playerów to Spatalos. Zresztą tutaj masz rozpiskę http://aioninfo.com/

Witam.

Bez zbędnego gadania, poszukuje klasy postaci, która będzie idealna dla samotnego wilka w PvP. Wymaganiami jest spory DPS, innymi słowym, żeby mogła zdejmować nawet na combo. Czemu idę na taką łatwiznę? Abo uwielbiam szybko eliminować cele za nim jego towarzyszę się zoriętują, a następnie szybko się wycofać i przygotować się do dalszej potyczki. Chce bezkarnie obijać wrogów, to jest skakać po mapie jak szalona wiewórka po wiadrze kawy. Na oku mam Asassina (z wiadomych przyczyn) oraz Gunnera (ze względu na to combo). Oczywiśćie jestem otwarty na inne propozycję ^^. Im trudniejszy do ogarnięcia, tym lepiej.