Poszukuje jakiegoś ciekawego Rpg na wieczory tylko żeby był tak od 2008roku w górę.
Kolega poprosił mnie bym znalazł mu jakąś gre typu State Of Decay znacie jakieś tytuły?
Dziękuje z góry za pomoc nagradzam polubieniem.
Poszukuje jakiegoś ciekawego Rpg na wieczory tylko żeby był tak od 2008roku w górę.
Kolega poprosił mnie bym znalazł mu jakąś gre typu State Of Decay znacie jakieś tytuły?
W stylu State of Decay gry raczej nie znajdziesz. Jedynie pozostaje czekać na gry, które wyjdą w tym roku podobne do State of Decay.
-Dead Island
-Stalker
-How to Survive
-Fallout
-Metro 2033/Last Light
-Dead Frontier
Takie rpgi z zombie/prawie zombie.
Chyba, że szukasz rozbudowanego rpga to:
-TES Skyrim
-Gothic
Sam bym chciał jakiegoś na maxa rozbudowanego rpga w stylu State of Decay. Niestety jak pisałem trzeba czekać na gry typu:
-Wasteland 2
-Dying Light
-Jakiś Mad Max
Kolega wybrał Dead Island ale ja wciąż poszukuje rpg bo te co kolega wypisał wyżej już przeszedłem
Może lepiej odwiedzić gaminator.tv i coś sobie wybrać? RPG'i te znane i lepsze zostały już wymienione.
Nie wiem, ode mnie Mount & Blade choć to chyba nie jest do końca RPG.
@Skrytek
Gothic rozbudowanym RPG? Od kiedy? Gothic poza świetną fabułą (przynajmniej w częściach 1-2), fajnym światem to zwykły szary RPG. Rozbudowane RPG to Skyrim i trylion modów do niego.
Przyłączam się do poszukiwań , chociaż ja wolał bym jednak te starsze gry, nie nowsze, gdyż na moim komputerze nowsze, poprostu nie pójdą Chodzi mi głównie o fabułę, żaby była rozbudowana i wciągająca, grafika wszystko jedno , czekam na jakieś fajne propozycje
Oblivion
Dragon Age: Origins.
Pytanie odnośnie Obliviona , już mam zamiar grać, ale musze tylko wiedzieć czy można przestawić kamerę na trym 3-osobowy, aby gra była widoczna zza pleców naszego bohatera przez cały czas, i pod czas walki i innych czynności
Nie pamiętam zbytnio, ale chyba powinna być taka opcja, ponieważ w Falloucie 3 jest taka możliwość, a to gry robione przez to samo na studio na tym samym silniku.
Tak, jest taka możliwość.
Ja bym ci polecił wiedźmina 1 sam w nią teraz gram kończę już ją przechodzić i gra naprawdę rewelacyjna pod każdym względem no może oprócz walki ale idzie się przyzwyczaić.
Pytanie odnośnie Obliviona , już mam zamiar grać, ale musze tylko wiedzieć czy można przestawić kamerę na trym 3-osobowy, aby gra była widoczna zza pleców naszego bohatera przez cały czas, i pod czas walki i innych czynności
Można to przestawić, wystarczy wcisnąć "R" albo "E" już dokładnie nie pamiętam.
Wielkie dzięki , bo nie lubię RPG z pierwszej osoby , teraz tylko załatwić Obliviona i gram dzięki za polecenie gry
Za 23 dni wychodzi Child of Light, warto rzucić okiem.
Zawsze i wszędzie KOTOR'a ( Star Wars Knights Of The Old Republic)1 i 2 polecać będe. (Z naciskiem na jedynkę)