Poszukiwanie Wsółpracownika do Teamu

Witam was serdecznie ;)

Przechodząc od razu do rzeczy, chciałem powiedzieć ,że szukam kogoś kto ma świeże pomysły i duży zapał do pisania. Potrzebna jest taka osoba, która pomoże mi przy pisaniu projektu gry, który potem można by z powodzeniem wcielić w życie. Do pewnego czasu robiliśmy to we dwójkę z moim innym współpracownikiem ale niestety ostatnio ma on trochę więcej zajęć.Od razu informuję ,że projekt jest już po części gotowy.

A więc, mam nadzieję ,że znajdzie się ktoś kto:

- Ma fajne pomysły

- Zna się na pisaniu

- Jest Kontaktowy .

Jeżeli jesteś kimś takim, napisz do mnie na PW lub gg 11460925.

A jaka to ma byc gra?

Oczywiście MMO . Na razie jest w fazie wstępnego projektowania. Jeżeli jesteś zainteresowany napisz na PW lub gg.

Nie, jesli to gra MMO, to nie jestem zainteresowany. Ten gatunek strasznie ogranicza tworzenie fabuly i tak dalej.

Niekoniecznie. Jeżeli gra jest odpowiednio moderowana, to i fabuła , rozwija się z czasem. Oczywiście tworzenie gry od początku też jest interesujące. Nie wiem co cię ogranicza. Chyba jedynie wyobraźnia i klimat w jakim zamknięta jest gra. Ja osobiście przy tworzeniu "Świata Przedstawionego" gry , stworzyłem porządny i wciągający kawałek tekstu. Tak samo było z opisywaniem ras, czy klas. Można mieć wrażenie że tworzenie gier MMO ogranicza wyobraźnie, ponieważ cała ta nawałnica gier ,które powstają są jednak strasznie płytkie.

Może jednak masz ochotę dowiedzieć się czegoś więcej. Niestety na tym etapie nie chce upubliczniać swojej pracy.

Ja juz ci napisałem na priv.

Tak dokładnie mi opisz, co bym miał robić, bo zainteresowany jestem :)

Nie chodzi o moja wyobraznie, ale o to, ze nie wiem w jaki sposob mozna przedstawic dobra fabule w takim gatunku, jakim sa gry MMORPG. Jedynie GW (z gier w ktore gralem)pozwolilo sobie na ciekawe opowiedzenie historii, a to za sprawa zamknietych instacji, ktore dominowaly w calej grze. W inny sposob chyba sie nie da stworzyc ciekawego, wciagajacego scenariusza z masa dobrych dialogow, ciekawych postaci i samego przezywania fabuly. Takie jest moje zdanie w tym temacie, bo uwazam, ze jesli dobra fabula, to tylko gry single player. Ale na gg zagadam, bo ciekaw jestem, co tam wymysliles i jaka masz wizje tej produkcji.

No a ja już po części dowiedziałem się, jak można by m.in. przedstawić dobrą fabułę, która wciągnęła by sporą rzeszę fanów w klimat i grę, nie tracąc na akcji. W końcu cały czas chcemy stworzyć grę która będzie dynamiczna a za razem dobra w odbiorze.

Tak czy inaczej, zainteresowanych zapraszam do zadawania pytań na PW ;)

ile placisz ? aha i najwazniejsze pytanie. Ile masz lat ?

Na razie jest to nasz pierwszy projekt, więc co za tym idzie nie płacę nic. Ale zapewniam że po ukończeniu całości , profity z projektu będą dość duże.

Czy mój wiek jest istotny? Jeżeli tak to mam 17 lat.

Czy mój wiek jest istotny? Jeżeli tak to mam 17 lat.

skoro tak piszesz to można wywnioskować że niewiele. Zresztą samo stworzenie gry nic nie da: musisz jeszcze kupić serwer :D

A myślisz że tego nie przewidziałem? Co jak co, ale u mnie organizacja to podstawa.

organizacja a pozniej racjonalne myslenie :D 'k**wa przeciez jestem biedny, nie pociagne tego'

@down sam przyspamowales ^^ juz tyle bylo projektow 'biednych' ludzi, ze twoje szanse sa zerowe. Spraw abym sie mylil i wstydzil za to co powiedzialem.

Trochę sceptycyzmu nie zaszkodzi co? Dixell, tak samo jak off-top. Myślałem ,że to jest na forum zabronione. I nie , nie zamierzam się z tobą kłócić. I tak w tej chwili zachowujesz się jak troll. Jeżeli chcesz, pesymistycznie komentować projekty gier, to proszę ciebie, załóż inny temat i nie off-topuj tutaj.

Ja po prostu szukam ludzi do projektu. I tak, rekrutacja dalej otwarta. Po więcej pytań zapraszam na moje gg lub pw.

Witam was serdecznie ;)

Przechodząc od razu do rzeczy, chciałem powiedzieć ,że szukam kogoś kto ma świeże pomysły i duży zapał do pisania. Potrzebna jest taka osoba, która pomoże mi przy pisaniu projektu gry, który potem można by z powodzeniem wcielić w życie. Do pewnego czasu robiliśmy to we dwójkę z moim innym współpracownikiem ale niestety ostatnio ma on trochę więcej zajęć.Od razu informuję ,że projekt jest już po części gotowy.

A więc, mam nadzieję ,że znajdzie się ktoś kto:

- Ma fajne pomysły

- Zna się na pisaniu

- Jest Kontaktowy .

Jeżeli jesteś kimś takim, napisz do mnie na PW lub gg 11460925.