Siemanko. Szukam dobrej gry RTS. Najlepiej gdyby była bardzo rozbudowana i klimatyczna. Do czego ma być podobna? Nie mam szczególnie ulubionej gry RTS. Może coś jak LOTR-Bitwa o Śródziemie. Może być też gra strategiczna w stylu SANdBOX jak Gnomoria Ważne żeby grało się przyjemnie a 1 rozgrywka trwała naprawde długo. Jak w Total War albo Heroes. Dzięki
Poszukiwany dobry RTS!
Może Warcraft 3 + Frozen Throne
Dla mnie najbardziej klimatycznym RTS'em na zawsze będzie Red Alert 2. Try.
Jak chcesz czegoś dłuższego, to może Supreme Commander~
Od siebie dorzucę jeszcze R.U.S.E i tak jak pan wyżej z całego serducha Red Alert 2~ Nie ma imo lepszej strategii
Jest jeszcze SW: Empire at War - ale w tym wypadku trzeba dobrze poszukać działających linków z modami, bo bez tego gra nie jest tak epicka jak być może.
Nie polecam natomiast skupiać się na nowszych częściach Command&Conquer bo jadą po bandzie i niestety są zepsute. :f
Podałeś też heroesa, to może jego (moim zdaniem) lepszy brat Disciples?
Spróbuj Age of Empires 2 i 3
O taak disciples jest o wiele lepszy od hirołsów, jak najbardziej polecam
@up Disciples lepsze od hirołsów? Nie ma szans stary! Disciples jest jak dla mnie troszke za mało rozbudowane.
Grałem we wszystkie podane pozycje. Dzisiaj sprawdziłem Warhammera dawn of war 2 retribution, ale denerwuje mnie pare kwestki. Nie mogłem nigdzie znaleść single matcha, i jednostki biją się niesamowicie wolno Ale zobacze dalej. Może mnie wciągnie. Prosiłbym jednak o dalsze propozycje.
Planetary Annihilation
American Conquest jak dla mnie dość przyjemny albo Empire Earth 2 też całkiem dobry albo gry od Paradoxu Hearts of Iron 2 lub Europa Universalis 3 (dając że lubisz zabawe na mapie świata)
Siemanko. Szukam dobrej gry RTS. Najlepiej gdyby była bardzo rozbudowana i klimatyczna. Do czego ma być podobna? Nie mam szczególnie ulubionej gry RTS. Może coś jak LOTR-Bitwa o Śródziemie. Może być też gra strategiczna w stylu SANdBOX jak Gnomoria Ważne żeby grało się przyjemnie a 1 rozgrywka trwała naprawde długo. Jak w Total War albo Heroes. Dzięki