Poszukiwany fps

Witam jako że nie mam czasu na mmorpg to postanowiłem poszukać jakiegoś FPS

sprzęt

- win7 , i3 , 4GB , asus EAH6670

z fps to grałem w CS 1,6 i GO , Go szybko się zznudził ze względu na brak ekipy do gry . PlanetSide2 jakoś po prostu się znudził może dlatego że wykupiłem wszystko to co chciałęm lub miejsca na mapach wydają się takie hmm ... duże , puste i sztuczne jakoś ni przemawiają do mnie pola bitew w planetside 2

co polecacie ?

Znaleźć sobie ekipę do gry w CS:GO. W tym momencie jest to chyba najsensowniejszy FPS. Reszta po prostu wymięka przy tej grze.

Może Special Force Skill 2? Gra całkiem niezła. Grafika też. Nie ma p2w jako tako (można kupić wszystko za in-game'ową walutę, no oprócz kapsuł na bronie, których zawartość jest losowa). Tylko czasem hacker może się trafić. Ewentualnie możesz spróbować też Warface. Gra ponoć jest dobra (nie grałem zbyt dużo, więc nie mam zdania dokładnego).

Polecam Titanfall'a - bardzo dobra gra, dynamiczna i fajnie się gra nawet bez ekipy.

BF BC2

-dużo ludzi

-dużo serwerów

-dużo zabawy

Ja polecam cross fire.

Grywalność extra, dużo broni, map oraz trybów gry.

Grafika jest na nie najlepszym poziomie ale to nie jet ważne w fps (przynajmniej dla mnie).

P2w nie ma, wszystkie za***iste bronie są za walutę dostępną za free w grze oraz czasami można wygrać na biohazardzie jakieś unikatowe brona na tydzień/miesiąc.

Czasami może się jakiś hacker znaleźć ale jest ich mało, poprawili zabezpieczenia.

Titanfall' widziałem chyba filmik z gry .

Może więcej informacji ? f2p b2p ? kiedy można pograć ?

Witam jako że nie mam czasu na mmorpg to postanowiłem poszukać jakiegoś FPS

sprzęt

- win7 , i3 , 4GB , asus EAH6670

z fps to grałem w CS 1,6 i GO , Go szybko się zznudził ze względu na brak ekipy do gry . PlanetSide2 jakoś po prostu się znudził może dlatego że wykupiłem wszystko to co chciałęm lub miejsca na mapach wydają się takie hmm ... duże , puste i sztuczne jakoś ni przemawiają do mnie pola bitew w planetside 2

co polecacie ?