Poszukiwany godny priv

Nie warto grać na privie... Na globalu przynajmniej jak skończysz grać to sprzedasz konto ja tak zrobiłem;p

Hej, nie chcę tworzyć nowego tematu więc zapytam. Czy te zmiany klasowe z legionu, cały ten przebudowany combat to działa tylko na wersji z dodatkiem legion czy został zaimplementowany tak jakby do całej gry? W sensie czy jak np jest priv z wotlk to warlock demo ma te skille przywołujące wszystkie czy postać sama w sobie jest dokładnie taka jaka była na dodatku?

Hej, nie chcę tworzyć nowego tematu więc zapytam. Czy te zmiany klasowe z legionu, cały ten przebudowany combat to działa tylko na wersji z dodatkiem legion czy został zaimplementowany tak jakby do całej gry? W sensie czy jak np jest priv z wotlk to warlock demo ma te skille przywołujące wszystkie czy postać sama w sobie jest dokładnie taka jaka była na dodatku? 

A czemu niby zmiany na globalu mają dotyczyć też prywatnych serwerów?, wystarczy włączyć 1% myślenia by samemu się domyślić że zmiany na serwerach globalnych nie są wdrażane na nielegalne, pirackie serwery. A więc na privie wotlku nie zobaczysz zmian w skillach czy zmian animacji skilli

Poza tym slyszałem że gracie na privach bo stara wersja jest najlepsza więc po co ci zmiany z globala który rzekomo się kończy?

Nie wiem po co gracie na privach więc Ci nie pomogę. Pytałem z ciekawości, biorąc pod uwagę, że legion jest dodatkiem praktycznie odcinającym się od całego poprzedniego wowa oprócz zmian w combacie i dlatego zastanawiałem się czy te zmiany są wpisane w clienta gry i od teraz po prostu są czy tylko dla ludzi posiadających dodatek. Kwestia serwera w ogóle jest tu chyba nieistotna.

Te zmiany są wpisane w Clienta gry ale prywatne serwery korzystają normalnie ze starszych wersji tych clientów i ich te zmiany nie dotyczą.

Tak jak w temacie, poszukuje jakiegoś privka na którym warto zainwestować swój czas i można pograć z rodakami.

Serwery które odpadają to : Atlantiss i cała serwerowania Warmane.