Tak jak w temacie, poszukuje jakiegoś privka na którym warto zainwestować swój czas i można pograć z rodakami.
Serwery które odpadają to : Atlantiss i cała serwerowania Warmane.
Tak jak w temacie, poszukuje jakiegoś privka na którym warto zainwestować swój czas i można pograć z rodakami.
Serwery które odpadają to : Atlantiss i cała serwerowania Warmane.
Elysium może ? Serwer na vanilli 6k stałych graczy, niedługo chyba startuje tbc od nich.
>priv, na którym warto grać
>granie w wowa
Wybierz jedno
>priv, na którym warto grać >granie w wowa Wybierz jedno
Takie komentarze są zbędne.
Co do wyboru to bardziej preferuje od TBC do MOP'a.
>priv, na którym warto grać >granie w wowa Wybierz jedno
Wierz lub nie , ale na prywatnych serverach gra się bardzo przyjemnie, może z racji, że oferują niedostępne już smaczki.
Na Moltenie (obecne warmane) spędziłem fantastyczne dwa lata.
W sumie to zależy jaki dodatek cie interesuje bo to pod to głównie wybiera się priv. WoW-Freakz jest fajne, ale aktualnie skupili się na Legionie co dla mnie jest trochę meh bo to słaby dodatek i przez to ich realm MoP wymarł, a szkoda bo był całkiem solidny :/
Nie wiem czemu nie chcesz Warmane, jak dla mnie to aktualnie jedne z bardziej stabilnych serwerów. Moje typy;
TBC - Szczerze już tak dawno nie grałam na tym dodatku, że nie wiem jakie sensowne serwery tu są
Wotlk - patrzy wyżej. Gram tylko na Heroes-WoW ale to serwer z custom patchem więc tam nie masz takiego normalnego contentu.
Cata - MonsterWoW
MoP - PandaWoW
WoD - Nie grałam na tym dodatku, a serwerów na nim chyba nie ma wcale bo był mega słaby.
Są jeszcze Wow-Circle czyli ruskie masowe serwery których dużym i chyba jedynym plusem jest duża populacja, słabo oskryptowane.
Generalnie widzę, że zbyt dużo starych, dobrych serwerów skupiło się na Legionie, kompletnie niepotrzebnie.
Natomiast jeśli chodzi o rodaków to szczerze trudno będzie znaleźć ci ich sensowna ilość na privach, no nie licząc tych strykte polskich (jak Atlantiss właśnie). W takiej sytuacji chyba lepiej umówić się ze swoimi znajomymi albo takowych poszukać zanim zaczniesz gdzieś grać.
Przestałem grać na globalu właśnie we względu na aktualny dodatek, więc nie widzi mi się wracanie na privki z tym oto dodatkiem.
Trochę poszperałem i na razie interesują mnie PandaWoW/TauriWoW(choć słyszałem, że trochę trudno jest się tam z węgrami dogadać)/Sunwell.
Przestałem grać na globalu właśnie we względu na aktualny dodatek, więc nie widzi mi się wracanie na privki z tym oto dodatkiem. Trochę poszperałem i na razie interesują mnie PandaWoW/TauriWoW(choć słyszałem, że trochę trudno jest się tam z węgrami dogadać)/Sunwell.
Masz do wyboru:
2 dodatki, ktore dzialaja swietnie tj.
vanilla (elysium) oraz wotlk (poszukaj sobie ... )
TBC, pobugowane ... nic nie ma i nie bedzie, ostatnio "porzadny" projekt zamknieto 3h po starcie, a defacto przed startem. - *zalezy czy liczyc od wylaczenia serwerow, czy dostarczenia listu z "prosba o zamkniencie"
ew. mozesz cos tam pograc na atlantissie jezeli chodzi o MOP'a
Dodatek pand, draenor, obecny pobugowane.
A gra ktoś może na wow Freakz i może powiedzieć czy można sie dogadać z ludzmi po angielsku? Bo to chyba rumuński serwer a wiadomo jak jest ze znajomością ang w tych krajach? Swoją drogą to podobno jedyny w miare solidny serwer priv z Legionem. Bo jest jeszcze firestorm ale to podobno kaszana chociaż ludzi gra sporo
ogolnie tak jak ci tutaj ludzie pisza aktualnie to pograc sobie mozesz w Vanilla, Wotlk....moze jeszcze znajdziesz jakis Catalysm ale reszta pobugowane ze sie grac nieda
wnkkilla- nie na to szans by gdzieś był aktualny dodatek który działa w 5%
Wierz lub nie , ale na prywatnych serverach gra się bardzo przyjemnie, może z racji, że oferują niedostępne już smaczki. Na Moltenie (obecne warmane) spędziłem fantastyczne dwa lata.
No to niezle, zaprzeczyłeś sam sobie wymieniając największe gówno z absurdalnym P2W xDDDDDD
A gra ktoś może na wow Freakz i może powiedzieć czy można sie dogadać z ludzmi po angielsku? Bo to chyba rumuński serwer a wiadomo jak jest ze znajomością ang w tych krajach? Swoją drogą to podobno jedyny w miare solidny serwer priv z Legionem. Bo jest jeszcze firestorm ale to podobno kaszana chociaż ludzi gra sporo
Obowiązujący tam język to angielski, nie mogą gadać na głównych kanałach po rumuńsku. Grałam tam akurat na MoPie i nie ma żadnych problemow z dogadaniem się bo wszyscy gadają w 100% po ang.
Polecam Sunwella.:D Planowany w przyszłości jest pózniej nowy dodatek (MoP). Oczywiście postacie z WoTLKa beda kontynuować swoją przygode na pandach. Super ludzie dobry online i 95% gada po polsku. Nie spotkałem sie z niedziałającym questem. Raidy także są naprawde dobrze oskryptowane. Jesteśmy już na contencie ToCa. Przy czym podoba mi sie ze juz teraz pracuja nad ta Pandaria bo widac ze nie beda siedziec na jednym dodatku bo ile mozna farmic to ICC?
Polecam Sunwella.:D Planowany w przyszłości jest pózniej nowy dodatek (MoP). Oczywiście postacie z WoTLKa beda kontynuować swoją przygode na pandach. Super ludzie dobry online i 95% gada po polsku. Nie spotkałem sie z niedziałającym questem. Raidy także są naprawde dobrze oskryptowane. Jesteśmy już na contencie ToCa. Przy czym podoba mi sie ze juz teraz pracuja nad ta Pandaria bo widac ze nie beda siedziec na jednym dodatku bo ile mozna farmic to ICC?
no fajnie że pracują nad pandami ale co z cata? bo tak dziwnie przeskakiwać jeden dodatek..
no fajnie że pracują nad pandami ale co z cata? bo tak dziwnie przeskakiwać jeden dodatek..
Cata jest jednym z najgorszych dodatków który jest fajny na papierze tylko :D. Zresztą jest już jeden priv na którym jest masa polaków z dodatkiem Cata. Po co robić kolejny. Więszkość graczy sunwella po transferach na cata poznało ten dodatek i nie ma sensu przerabiać znowu tego samego. Mists of Pandaria był jednym z lepszych dodatków, jego największym minusem było niezbyt częste wypuszczanie nowego contentu. Lecz sunwell może to zrobić zupełnie inaczej :D.
Polecam Warmane, sunwell to dno. I ta moda na zajmowanie itemów.
Tak jak w temacie, poszukuje jakiegoś privka na którym warto zainwestować swój czas i można pograć z rodakami. Serwery które odpadają to : Atlantiss i cała serwerowania Warmane.
Na PM wyśle ci stronę której motywem przewodnim są właśnie privy do Wow'a. Na pewno tam szybciej otrzymasz odpowiedź, bo nie znajdziesz tam tylu zadufanych w sobie cebuli.
zadufanych w sobie cebuli.
cebul lub cebulaków. to nie jest poprawne
btw kupilem legion tydzien temu i jakoś nie załuję
Project-ascesion to jedyny priv ktore moge polecic. Gra sie classless czyli sam wybierasz Sobie skille talenty itd dlatego kazdy jest inny bo mozesz miec np warriors paladyna ;D itd
Vanilla - Elysium
TBC - raczej nic się nie znajdzie a sam bym chętnie pograł
Wotlk - Sunwell,
Cata - Atlantiss
Mop - był jakiś ale zapomniałem już nazwy serwera
Wyżej niż mop raczej niema sensu nawet szukać