Poszukiwany Mentor i kompania!

Cześć, jestem Reev Oak's Dark Elf łowca pokemon..ekhm potworów. Walczę magią, a sorcem wołają mnie. Czasem przemądrzały jednak do dysputy i piwa skory, więc przedstawiwszy swe walory ruszyłbym z kimś na potwory.

W związku z powyższym liczę na zaproszenie do wspólnych przygód na priv lub w TESO. Konto właśnie założone, póki co podstawka. Naprawdę liczę na odzew i miło spędzony czas w grze przy dyskusji i przysłowiowym "piwie"

Pozdrawiam
Reev Oak's

Oto jestem! Athrevild wielki mag rodu Telvanni, badacz znalezisk Dwemerskich, bohater setek bitew z monstrami wszelkimi i armiami podstępnymi. Oficer słynnej gildii Lost Heaven, która wsławiła się w trenowaniu wojowników, druidów, ciężko zbrojnych i magów w walce ze wszelkim złem.

Aby odnaleźć mnie i moją kompaniję poślij gońca do mnie @Athrevild. Do zobaczenia w Tamriel.

Także chętnie bym dołączył do gildi:)

Także chętnie bym dołączył do gildi:)

Zgłoś się do mnie w grze @Athrevild. :)

Witaj,

wysłałem wiadomosc

@Kendziu83

Cześć, jestem Reev Oak's Dark Elf łowca pokemon..ekhm potworów. Walczę magią, a sorcem wołają mnie. Czasem przemądrzały jednak do dysputy i piwa skory, więc przedstawiwszy swe walory ruszyłbym z kimś na potwory.

W związku z powyższym liczę na zaproszenie do wspólnych przygód na priv lub w TESO. Konto właśnie założone, póki co podstawka. Naprawdę liczę na odzew i miło spędzony czas w grze przy dyskusji i przysłowiowym "piwie"

Pozdrawiam
Reev Oak's