Poszukiwany/poszukiwana rts, strategia multi

Witam wszystkich serdecznie poszukuje jakiejś przyjemnej strategii do grania multi. Starcrafta jakoś ogarnąć nie mogę (spoko mi się gra gorzej ogląda) poza tym jakoś ta dynamika nie dla mnie. Możecie też podzielić się info co do tego jak wygląda np sytuacja w Red Alert 3 i Company of heroes. Z góry dzięki :)

Ogarnij starego Red Alerta I bo są serwery multiplayer.

Dobra strategia multi na myślenie "generała".

Ogarnij starego Red Alerta I bo są serwery multiplayer.Dobra strategia multi na myślenie "generała".

Nie no bez przesady. Grafika z PS jedynki... Lepiej niech założyciel tematu zagra w dwójkę z dodatkiem, a sieciowych rozgrywek może poszukać przez platformę http://www.tunngle.net/index.php?l=en

Sam Red Alert 2 Yuri's Revenge był na originie za jakieś tam grosze, tzn. cała ta saga C&C za jak dobrze pamiętam, 40 zł ? Pograłem, bardzo fajny powrót do klasyki. Tylko szkoda, że jeszcze pudełka nie wysyłają, chciaż z RA 2.

Co do polecanych RTSów po sieci to jeszcze Warcraft 3 TFT jakoś tam żyje. Poza tym ludzie dalej rezają w Age of Empires, też przez jakieś platformy typu Tunngle. Jednak co do tego drugiego, to mam złe wspomnienia- walka odbywała się FFA na 4 osobowej mapie, i po 5 min miałem katapulty pod ledwo wybudowanymi murami... poziom był, nie wiem jak teraz.

RA 2 coś mi na win 8.1 działać nie chce pogrywam w 1 i 3 próbuje nauczyć się grać w starcrafta i jeszcze katuje CoH :)

Supreme Commander (1,2), Planetary Anihilation, Wargame.

Suprime i Wargame żyją w multi ? Planetarkę zakupiłbym z ogromną chęcią ale niestety mam brak gotówki

Witam wszystkich serdecznie poszukuje jakiejś przyjemnej strategii do grania multi. Starcrafta jakoś ogarnąć nie mogę (spoko mi się gra gorzej ogląda) poza tym jakoś ta dynamika nie dla mnie. Możecie też podzielić się info co do tego jak wygląda np sytuacja w Red Alert 3 i Company of heroes. Z góry dzięki :)