Poszukiwany poszukiwana,

Witam poszukuję jakiejś gierki via www która nie jest p2w, ma stałą liczbę community. Przede wszystkim chodzi mi o to by gra angażowała gracza z czasem. Swego czasu zagrywałem się w ogame i plemiona ale nie wiem czy istnieje sens w nie grania w chwili obecnej. Dlatego tutaj do was kieruje swoje pytanie, jaki tytuł polecacie ? Chciałbym żeby gra ode mnie czegoś wymagała i mogła być stale otwarta w zakładce jak robię coś na studia :)

Pozdrowionka :)

Plemiona 2

jak lubisz piłkę, to United Eleven

Settlers online dostalo teraz tryb pvp

Mu classic tez sie nada - po 75 lvlu wchodzisz do lochu, przelaczasz na tryb auto(legalny, wbudowany w grę) i tylko patrzysz co pewien czas jaki wpadl drop i uzupelniach potki/naprawiasz sprzęt :) Serio, mało absorbuje, a o dziwo frajde daje (gra ma juz 11 serverów i jest via www) - polecam

Illyriad, powoli się rozkręca, ale lepszego community nie znajdziesz

czy aby plemiona 2 nie były jednak p2w?

Chciałbym oddać kod do Margonem, który był razem z cd-action. Kto pierwszy ten lepszy :)

Witam poszukuję jakiejś gierki via www która nie jest p2w, ma stałą liczbę community. Przede wszystkim chodzi mi o to by gra angażowała gracza z czasem. Swego czasu zagrywałem się w ogame i plemiona ale nie wiem czy istnieje sens w nie grania w chwili obecnej. Dlatego tutaj do was kieruje swoje pytanie, jaki tytuł polecacie ? Chciałbym żeby gra ode mnie czegoś wymagała i mogła być stale otwarta w zakładce jak robię coś na studia :)

Pozdrowionka :)