Poszukiwany RTS!

Uszanowanko. Poszukuje fajnego RTS, ale nie byle jakiego. Szukam konkretnie gry takiej jak Gnomoria/Towns . Gra polegajaca na rozbudowaniu jak najbardziej swojej osady, bez końca. Ale gra musi być niesamowicie rozbudowana. Czekam na propozycje. Grafika nie ma znaczenia.Byle nie Dwarf Fortress :P

Polecam stronghold kingdoms gra jest także w języku polskim jak i posiada polski serwer/mape

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gra fajna, ale szukam czegoś bardziej rozbudowanego. Ma byc to coś jak sanbox RTS, gdzie "opiekujemy"się jakąś wiąska/rozbitkami gdzie system craftu jest mocno rozwinięty(np żeby zrobić zbroje skurzaną musze mieć świnie, wygarbować skóre itd) Czekam na dalsze propozycje ;)

twierdza no i tyle na ten temat...

settlersi, albo poczekaj bo niedługo banished wychodzi, a to jest coś na co czekasz

Seria Twierdza :)

Banished czekam z niecierpliwością :) Ale nie było by gier gdzie na przykład kazałbym zmieniać teren osadnikom,(Tu pocia, tam zbiercie troche węgla, a tu postawcie mury i brame ) :P? Cięzko ale licze na Was :)

Dwarf Fortress + jakaś graficzna nakładka tyle w temacie inaczej się nie da xP

Spróbuj też:

• OpenTTD
  • FreeCol

Nie jestem pewien czy podpasuje to tobie, a gry od Sierry jak Zeus, Cezar lub Faraon. To typowe gry raczej strategiczno-ekonomiczne, gdzie zajmujemy się swoim miastem i rozbudowujemy je coraz bardziej.

Jestem jakimś no-lifem. Ze wszystkich propozycji grałem we Wszystko oprócz Stronghold Kingdoms :P A co do Dwarf Fortress możesz mi polecić jakąś stronke z poradnikiem jak zrobić nakładke graficzną albo polecić jakic gotowy pakiecik? Będe wdzięczny :)

The Wiggles. Timber and Stone. Któraś część Anno :D

Wigglesów zasysam i szukam dalej tego Dwarf Fortressa :P

Age of Mythology z dodatkiem The Titans :)

Tu masz trochę o Dwarf Fortress: http://gameplay.pl/news.asp?ID=63945
Pod koniec artykułu jest o nakładkach graficznych.

Knights and Merchants?

Grałem, grałem i jeszcze raz grałem ..... Czy żaden tytuł mnie nie zaskoczy ? Ale jestem wybredny ;/

Uszanowanko. Poszukuje fajnego RTS, ale nie byle jakiego. Szukam konkretnie gry takiej jak Gnomoria/Towns . Gra polegajaca na rozbudowaniu jak najbardziej swojej osady, bez końca. Ale gra musi być niesamowicie rozbudowana. Czekam na propozycje. Grafika nie ma znaczenia.Byle nie Dwarf Fortress :P