Uszanowanko. Poszukuje fajnego RTS, ale nie byle jakiego. Szukam konkretnie gry takiej jak Gnomoria/Towns . Gra polegajaca na rozbudowaniu jak najbardziej swojej osady, bez końca. Ale gra musi być niesamowicie rozbudowana. Czekam na propozycje. Grafika nie ma znaczenia.Byle nie Dwarf Fortress
Poszukiwany RTS!
Polecam stronghold kingdoms gra jest także w języku polskim jak i posiada polski serwer/mape
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gra fajna, ale szukam czegoś bardziej rozbudowanego. Ma byc to coś jak sanbox RTS, gdzie "opiekujemy"się jakąś wiąska/rozbitkami gdzie system craftu jest mocno rozwinięty(np żeby zrobić zbroje skurzaną musze mieć świnie, wygarbować skóre itd) Czekam na dalsze propozycje
twierdza no i tyle na ten temat...
settlersi, albo poczekaj bo niedługo banished wychodzi, a to jest coś na co czekasz
Seria Twierdza
Banished czekam z niecierpliwością Ale nie było by gier gdzie na przykład kazałbym zmieniać teren osadnikom,(Tu pocia, tam zbiercie troche węgla, a tu postawcie mury i brame )
? Cięzko ale licze na Was
Dwarf Fortress + jakaś graficzna nakładka tyle w temacie inaczej się nie da xP
Spróbuj też:
- OpenTTD
- FreeCol
Nie jestem pewien czy podpasuje to tobie, a gry od Sierry jak Zeus, Cezar lub Faraon. To typowe gry raczej strategiczno-ekonomiczne, gdzie zajmujemy się swoim miastem i rozbudowujemy je coraz bardziej.
Jestem jakimś no-lifem. Ze wszystkich propozycji grałem we Wszystko oprócz Stronghold Kingdoms A co do Dwarf Fortress możesz mi polecić jakąś stronke z poradnikiem jak zrobić nakładke graficzną albo polecić jakic gotowy pakiecik? Będe wdzięczny
The Wiggles. Timber and Stone. Któraś część Anno
Wigglesów zasysam i szukam dalej tego Dwarf Fortressa
Age of Mythology z dodatkiem The Titans
Tu masz trochę o Dwarf Fortress: http://gameplay.pl/news.asp?ID=63945
Pod koniec artykułu jest o nakładkach graficznych.
Knights and Merchants?
Grałem, grałem i jeszcze raz grałem ..... Czy żaden tytuł mnie nie zaskoczy ? Ale jestem wybredny ;/
Uszanowanko. Poszukuje fajnego RTS, ale nie byle jakiego. Szukam konkretnie gry takiej jak Gnomoria/Towns . Gra polegajaca na rozbudowaniu jak najbardziej swojej osady, bez końca. Ale gra musi być niesamowicie rozbudowana. Czekam na propozycje. Grafika nie ma znaczenia.Byle nie Dwarf Fortress