Poszukiwany team do ELOA

Cześć !

Na forum jestem nowy, więc przy okazji się przywitam :)

Nazywam się Dominik, lat mam 18 i...lubie sobie pograć ;) Tyle raczej wystarczy :>

Szukam ekipy do grania w ELOA, która aktualnie jest w fazie OBT (Do przyszłego wtorku prawdopodobnie).

Ja zacząłem wczoraj zaraz po starcie. Gram Assassin'em, dobijam właśnie 29 poziom (Aktualny lvl cap 30) i przydało by się zacząć farmić dungeony, ażeby jakiś ciekawszy gear zdobyć, a wiadomo, że w grupie łatwiej i przyjemniej.

Kontaktować możemy się za pomocą Skypa lub TS3

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś do wspólnej zabawy. Kontaktowac się możecie za pomocą forum bądź steama (Jestem prawie cały czas online)

Pozdrowionka ! :D

@Edit: Aktualnie zacząłem grać magiem, w grze znajdziecie mnie pod nickiem mNeeKo (NeeKo także, ale to assassin na którym rzadko teraz jestem :D)

szukaj ludzi z husari :)

Husaria mnie mało interesuje, wczoraj do jednego napisałem z ciekawości, ten tylko kazał zgłosić sie do jakiegoś kolegi z innej gildii - po napisaniu do niego żadnej odpowiedzi nie dostałem, mimo, że biegał obok mnie pod aukcjonerem. Takiego zachowania nie lubie :P

Ps; Odezwała się do mnie osoba pewna, powiedziała, że mają grupę 5 osób, więc prawdopodobnie jeszcze dzisiaj do nich dołącze :P

ja chetnie zagram wlasnie sciagnalem podam nick pewnie bede mial drumboy

Każdego kto zechce się dołączyć do gry proszę o PW z nickiem albo dodanie na steam :)
Żebyśmy mieli jakiś kontakt :D

nick Baalvi tez chetnie:)

Ja tez rowniez byl dolaczyl gram dopiero 10 min xd

Podajcie jakiś TS czy cos gdzie mozna sie ugadać ;d

Ja wczoraj miałem dostać info odnośnie ts'a, na który gra 5 osobowa grupa, ale niestety nie dostałem.

Swojego ts'a nie posiadam, jak również żadnego pokoju na jakimkolwiek, więc jeżeli ktoś z Was coś może ogarnąć to było by miło ;)

Aktualnie zapraszam na ts'a od mmorpg.org.pl

IP: 178.217.191.144:8153

Kanał: Stworzyłem tymczasowy kanał, więc tam zapraszam :)

Okej, załatwiłem kanał na ts.
Każdy kto jest chętny do wspólnej gry w ELOA proszony jest o;

-Wejście na team-speak - srv2.multigaming.pl:11604
-Napisanie mi PW z prośbą o hasło do kanału

-Bycie w miarę aktywnym :D

Pozdrowionka

Cześć !

Na forum jestem nowy, więc przy okazji się przywitam :)

Nazywam się Dominik, lat mam 18 i...lubie sobie pograć ;) Tyle raczej wystarczy :>

Szukam ekipy do grania w ELOA, która aktualnie jest w fazie OBT (Do przyszłego wtorku prawdopodobnie).

Ja zacząłem wczoraj zaraz po starcie. Gram Assassin'em, dobijam właśnie 29 poziom (Aktualny lvl cap 30) i przydało by się zacząć farmić dungeony, ażeby jakiś ciekawszy gear zdobyć, a wiadomo, że w grupie łatwiej i przyjemniej.

Kontaktować możemy się za pomocą Skypa lub TS3

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś do wspólnej zabawy. Kontaktowac się możecie za pomocą forum bądź steama (Jestem prawie cały czas online)

Pozdrowionka ! :D

@Edit: Aktualnie zacząłem grać magiem, w grze znajdziecie mnie pod nickiem mNeeKo (NeeKo także, ale to assassin na którym rzadko teraz jestem :D)