Might chcesz z nami robić gildie?Zapraszam do tematu Gildia ! (założony prze Buli)
wiem juz zauwazyłem.
nie dzięki, mam swoją 100członkową
Might chcesz z nami robić gildie?Zapraszam do tematu Gildia ! (założony prze Buli)
wiem juz zauwazyłem.
nie dzięki, mam swoją 100członkową
Szkoda, ale my tworzymy gildie z użytkowników mmorpg.org.pl grających w GuildWars.
jak moja zacznie wymierać, to dam znać, ok???
Jasne tylko szybko niech wymiera ;P
Niewiem po co wogóle robicie Gildie ; /
Przejdę od razu do sedna, bo w tej chwili nie mam czasu się rozpisywać. Poszukuję osoby (lub osó z którą mógłbym razem zagrać. Kolegi ale też kogoś w stylu mentora. Proszę mnie źle nie zrozumieć, nie chodzi mi o osobę od której mógłbym pożyczać forsę, raczej o kogoś z kim można pogadać, zapytać o coś, czy poradzić się. Dodam że sam też nie jestem w tej grze nowicjuszem (gram od 2,5 roku) ale jak dotąd nie udało mi się ukończyć żadnej kampanii (mam wszystkie), choć wynika to raczej z braku wytrwałości niż umiejętności.
Teraz kilka słów o mnie oraz o moich preferencjach w stosunku do poszukiwanej osoby. Mam 14 lat i z oczywistych względów wolałbym aby poszukiwana osoba była w podobnym wieku, choć (o ile jej nie będzie przeszkadzał mój wiek) może równie dobrze być starsza. Płeć poszukiwanej osoby w najmniejszym stopniu nie ma znaczenia. Grywam tak 2-3 godziny dziennie (w weekendy i dni wolne od szkoły trochę dłużej), zazwyczaj między 16-19, w poniedziałki niestety bywa z tym różnie. W grze najbardziej lubię grać łowcą lub zabójcą i preferuję raczej PvE choć dobrą partyjką PvP też nie pogardzę.
Mam nadzieję, że będzie się wam chciało czytać moje wypociny i że znajdzie się choć jedna osoba z którą mógłbym zagrać!