Poszukiwany! Żywy, nie martwy!

Przejdę od razu do sedna, bo w tej chwili nie mam czasu się rozpisywać. Poszukuję osoby (lub osóB) z którą mógłbym razem zagrać. Kolegi ale też kogoś w stylu mentora. Proszę mnie źle nie zrozumieć, nie chodzi mi o osobę od której mógłbym pożyczać forsę, raczej o kogoś z kim można pogadać, zapytać o coś, czy poradzić się. Dodam że sam też nie jestem w tej grze nowicjuszem (gram od 2,5 roku) ale jak dotąd nie udało mi się ukończyć żadnej kampanii (mam wszystkie), choć wynika to raczej z braku wytrwałości niż umiejętności.

Teraz kilka słów o mnie oraz o moich preferencjach w stosunku do poszukiwanej osoby. Mam 14 lat i z oczywistych względów wolałbym aby poszukiwana osoba była w podobnym wieku, choć (o ile jej nie będzie przeszkadzał mój wiek) może równie dobrze być starsza. Płeć poszukiwanej osoby w najmniejszym stopniu nie ma znaczenia. Grywam tak 2-3 godziny dziennie (w weekendy i dni wolne od szkoły trochę dłużej), zazwyczaj między 16-19, w poniedziałki niestety bywa z tym różnie. W grze najbardziej lubię grać łowcą lub zabójcą i preferuję raczej PvE choć dobrą partyjką PvP też nie pogardzę.

Mam nadzieję, że będzie się wam chciało czytać moje wypociny i że znajdzie się choć jedna osoba z którą mógłbym zagrać!

Czesc ;)

Ostatnio rozważałem powrót do Guild Wars i nawet zastanawiałem się nad zrobieniem tematu dla chętnych, to może jeśli się nie obrazisz to może każdy kto by chciał pograć sobie w GW i był zainteresowany to by się zgłaszał i byśmy się w grze spotykali i robili kampanie albo bili title (tytuły) :D

Ja posiadam prawie wszystkie części GW oprócz EoTN i wszystkie przeszedłem ;] Wiec chyba chętnie ci pomogę przejść all jeszcze raz dla przypomnienia sobie ;D

Widziałem ostatnio, że jest bardzo dużo tematów o GW wiec zastanawiałem sie czy gdyby zebrała sie większa grupa z forum czy administrator zgodził by się abyśmy założyli guild jakby pod sztandarem mmorpg.org.pl :D Oczywiście każdy gracz mógłby dołączyć, ale bardziej nastawiam się na ludzi z forum :P Jak narazie jest to tylko taki wstępny pomysł ^^

Ja mam 2 konta GW (moje i po koledze) wiec jeśli ktoś nie posiada to mógłbym mu użyczyć owego konta aby sprawdził gierkę, ale osoba której pożyczę account musi byc aktywna na forum i dosyć zaufana ^^

Nad samą gra się jeszcze zastanowię i zobaczę co powiedzą inni

Pozdrawiam ^^ :lol:

Pomysł z gildią jest na prawdę dobry. Może wreszcie jakaś która by się nie rozpadła. Tyle że prawdopodobnie skończyłoby się to wielkim rozłamem. Bo większość będzie pewnie "wbijała" pkt. uznania u kurzików, ale część (w tym i ja) będzie wolała luxonów. Więc może lepiej założyć od razu dwie gildie? Albo jedną która pozostałaby neutralna tzn. bez żadnych punktów uznania?

Ale prosiłbym nie offtopować, a o "forumorej" gildii można założyć nowy temat.

@up

Co do uznania to moglibyśmy zrobic jakąś ankiete na forum i każdy by się zdecydował, ale nie planujmy za dużo tylko poczekajmy ile ludzi się wypowie w temacie i ilu bedie chętnych :]

Co do gildi powiem tak:

a) musisz być aktywny conajmniej 5h dziennie jak chcesz byc liderem

B) musisz mieć wszystkie kampanie,gh i dobry sojusz

c) i tak sie nie opłaca bo coraz mniej graczy kupuje gw a doswiadczeni szukaja doswiadczonych i zaawansowanych gildi.

Ludzie kochani to nie jest temat na rozmowy o gildii, więc proszę bez zbędnego offtopu.

Nie zgodzę się ^^ Lider nie musi być aktywny 5h dziennie, a poza tym, gildia to nie tylko lider, ale członkowie, więc raczej każdy coś od siebie może dodać. Pomysł podałem ze względu na to, że jest coraz więcej tematów o Guild Wars a jakby grupa ludzi była to można by sobie pomagać itd. A co do sojuszu to wiele gildii przyjmuje nawet mniej doświadczonych. Nie chodziło mi o to żeby zrobić jakąś wielką "rewolucje" tylko grupę ludzi, która by sobie nawzajem pomagała. xDD

Na razie są to tylko propozycje i pomysły więc zobaczymy co będzie dalej... :D

Owszem nie jest to temat do dyskusji, ale im więcej osób się zbierze tym lepiej się bedzie grało. ^^

I sorry za offtop.

Buli, skoro zaoferowałeś wspólną grę to wypadałoby się wymienić nickami ;) Ja obecnie gram na nowej postaci (łowca 8 lvl) Falaver Aparhawk. A jak próbuję coś przehandlować to loguję się na postać Lina Tori. Innych obecnie raczej nie masz co szukać.

Dodam jeszcze że czekam na następne "oferty", im będzie nas więcej tym lepiej!

Ja także szukam przyjaciela do gry gram min 2h i dziś grałem 8h (no life) mam nf pierwszy raz gram w GW właściwie od wczoraj i mam 9 lvl (warek>ele) mam gildie.

Poszukuje kto pomoże i wytłumaczy grę tzn nie koniecznie wspólny exp, dobra zabawa i żeby dobrze się gadało.

Chętnych pisać na GW Nightfall do Detth Shadow lub na PW tutaj :)

Siemka, powiem krótko.

Jeśli nie przeszkadza Ci, że jestem nieco starszy i to, że nie lubię dziecinady to możemy pośmigać.

Nick w grze: Kebra Kusiciel.

Jak mi sie bardzo będzie nudzić to moge pograc z wami , tylko team musi byc pewny .

ps. Kebra Kusiciel , prawie jak Boa dupczyciel :P

O no to widze, że jakaś większa ekipa się zbierze :D Ja moge chętnie z kimś pograć i wytlumaczyć co nie co ;d

A co myślicie nad złożeniem gildi ? ;)

Mój nick w grze to Buli Ele

Ja też bym mógł. Problem polega na tym, że mam tylko podstawkę. Opłaca się jeszcze kupować dodatki?

PS: Mój nick: Pedro The Blood Eye. Coś w tym stylu.

@EDIT

No ale na jakiej części będziemy grać? Takie rozstrzępienie, że każdy gra gdzie indziej trochę dziwnie wygląda.

@up

Jak nie masz w co grać to się opłaca :D Tak czy siak GW2 wyjdzie dopiero za 1-2 lata i nie znamy daty ;]

No i jak się zbierze grupa osób z forum to będzie się o wiele przyjemniej grało ^^

Zapraszamy wszystkich do GW ^^

Ja,Buli i Ergon szukamy grupy chętnych bo będziemy robić gildie ;P

@Buli

Jak mam ci odpisać skoro masz status niedostępny !? xD

Jak mi sie bardzo będzie nudzić to moge pograc z wami , tylko team musi byc pewny .ps. Kebra Kusiciel , prawie jak Boa dupczyciel

Roz, nie chcemy Cie noobie, won do RF ! ;D

Dwa, won od mojego nicku ! :P

Buli, jak coś zapisałem sobie Ciebie.

@up

Ok, też sobie ciebie zapisałem ^^ Jakbyś chciał razem pograć albo pogadać to pisz :D

jakby co to moge tez troche pomoc, pojsc na jakies vanq, ab itp

nick w grze Might Tay(jak bedzie Wlucznia T to znaczy ze brat gra)

Might chcesz z nami robić gildie?

Zapraszam do tematu Gildia ! (założony prze Buli)

Post testowy (tymczasowe rozwiązanie problemu z pięcioma postami - Ci co mają wiedzą o co chodzi)