Poszukuje 1 zgraną osobe! EU

Witam, na wstępie zaznaczę że proszę moda o nie kasowanie tematu, wiem że jest ich kilka.

Poszukuję jedną zgraną osobę do gier 5on5

Aktualnie jest ekipa z własnym kanałem TS, nasze lv graniczą aktualnie z 25, dla nas nie znaczy lv tylko zgranie, gramy w lol od kilku miesięcy nie koniecznie każdy na aktualnych kontach.

Aktualnie zajmowane przez nas postacie: (Xin Zhao, Rumble, Ramus, Brand, Leona, Garen, Jarvan IV) więc miło by było znaleźć jakiegoś supporta. Średnia nasza wieku to jest 18 (3x17, 1x,21)

Wymagamy:

-wieku min: 16

-aktywności o później ustalonych godzinach

-komunikatora TS3.

Co do lv, nie wymagamy cudów, jedynie zgrania, rozumowania ogółu i przynajmniej ogarnięcia jednej postaći.

Pozdrawiam.

Ja się podepnę, żeby nie robić niepotrzebnie - poszukuje jednej osóbki do pogrywania 3v3, najlepiej tank/off tank - moj nick: Von Gard

Witam, chętnie zagram 5v5, headset posiadam, tylko z supportem bedzie cieńko bo żadnym prawdziwym supportem nie gram. Raczej różne tanki albo tanko podobne dziwactwa.

Nie gram żadnym dps ani range, prędziej jakiś ap. Generalnie hero których kumam to nasus,garen,sion,cho,malphite,alistar,nunu,amum i cos jeszcze moze o czym teraz zapomnialem, niestety większość z tych hero nie posiadam na koncie EU ... ale coś tam mam ;) 30lvl jest. wiek 28 lat, więc poziom średniej wywinduje. Gram tylko wieczorami, bo wtedy mam czas. GG 3514983 ; nick na EU - OuijaTea (jestem drugim wlascicielem nicku z tego co mi wiadomo...)w lola gram już ponad rok. Dajcie znać , to możemy zagrać kilka próbnych gier ;)

Witam.

Jestem zainteresowany ;P

Gram ponad 1.5 roku.

Około 1200 win.

Wiek 23 lata.

Ts3 + słuchawki z mikro są.

Wszystkie champy. 90 % z nich ogarnięte.

3 stronki z runami + sporo innych (mogę z nich złożyć około 8 stron do różnego typu gry).

Na ogół gram AP i AD, supportem nie pogardzę.

Pomysłowy i zgrany ;)

W razie czego to czekam na kontakt (priv na forum lub w grze).

Nick podany po lewo ;P

Pozdrawiam

Chętnie pogram 3vs3 ; )

Poziom:22

Champy :Malphite , Amumu , Fiddle

Serwer EU:

Liczy się dla mnie zgranie i dobra komunikacja ; ) . Jeśli jesteś zainteresowany mną napisz pod tematem i podaj kanał ts3 albo nick skype ; )

gracz znaleziony, tematu proszę nie zamykać, jedynie zmienić nazwę, posłuży innym ;)

Temat został zamknięty. Powód: Jednak zamkne ; p.

Witam, na wstępie zaznaczę że proszę moda o nie kasowanie tematu, wiem że jest ich kilka.

Poszukuję jedną zgraną osobę do gier 5on5

Aktualnie jest ekipa z własnym kanałem TS, nasze lv graniczą aktualnie z 25, dla nas nie znaczy lv tylko zgranie, gramy w lol od kilku miesięcy nie koniecznie każdy na aktualnych kontach.

Aktualnie zajmowane przez nas postacie: (Xin Zhao, Rumble, Ramus, Brand, Leona, Garen, Jarvan IV) więc miło by było znaleźć jakiegoś supporta. Średnia nasza wieku to jest 18 (3x17, 1x,21)

Wymagamy:

-wieku min: 16

-aktywności o później ustalonych godzinach

-komunikatora TS3.

Co do lv, nie wymagamy cudów, jedynie zgrania, rozumowania ogółu i przynajmniej ogarnięcia jednej postaći.

Pozdrawiam.