Jak w temacie,
Chce dojść do Bronzu w teamie 3v3 bądź 5v5, celem naszej wędrówki będzie majestatyczna ikona symbolizująca determinacje oraz odwagę
Jak w temacie,
Chce dojść do Bronzu w teamie 3v3 bądź 5v5, celem naszej wędrówki będzie majestatyczna ikona symbolizująca determinacje oraz odwagę
Więc mój nick w lolu to Geogle.
Mozesz pisać na email multipanj@gmail.com
"Chce dojść do Bronzu " - Dzięki nie z korzystam, jednak powodzenia psucia zabawy innym. No chyba, że jako team chcecie ciągle przegrywać. Toteż podziękuje za grę .
Oczywiście, że chcemy ciągle przegrywać! Ikonka brązu wymaga niesamowitych wyrzeczeń oraz nadludzkich umiejętności mechanicznych w przegrywaniu meczów
W teamie stawiamy na świetną zabawę, troll picki, troll buildy, ogólny troll, naszym celem jest przegrana
My nikomu nie psujemy zabawy! 5 z nas, którzy świetnie się bawiąc będą specjalnie przegrywać da darmowe zwycięstwo bez atmosfery flame-u i wyzwisk drugiej drużynie
Same plusy
Dodatkowo:
+ Za takie gry sypią się na Ciebie honory jak z rękawa (mam doświadczenie jako troll z soloQ, gdzie ilość honorów była większa niż ilość reportów )
+ Darmowa ikonka brązu (uznawana za totalny lans i swag gdy grasz w lidze gold+ z taką ikoną, prawie nigdy nie spotykana w wyższych ligach)
+ Śmiech zabawa i swawole, zero spin i maksimum przyjemności z gry gwarantowane!
+ MOŻESZ POSIADAĆ PARĘ RANKINGOWYCH TEAMÓW! Bycie w moim brązowym teamie nie przekreśla szans bycia diamentem w teamie twoich kolegów
+ Można się pobawić w Ultimate Bravery, League soccer, lub każdą inną grę jaką wymyślimy
Pisać w grze: RandomBadPlayer
Jak będe miał 30 lvl to sie odezwe
EUW czy EUNE
Bo jeśli EUNE to wbiję 30lvl i napiszę
EUNE
Kurcze skusiłbym się, ale że ikonki S4 są dupne, więc zadowolę się bronzikiem z S2 No i jestem mało dyspozycyjny
Ale props za pomysł
Btw. DeimonD z tego co wiem nie musi tryhardować o bronz
Ikonki za soloQ ssą po całości, jednak 5v5 Brąz nawet ujdzie
Kolega ma brąz za sezon 3 i zazdroszczę mu :/ świetne ikonki wtedy były
Zaproś nick : Dexper
Świetna akcja
Etatowy troll z LoLa zgłasza chęć do gry, chociaż moje trollowanie głównie opierało się na wkurzaniu przeciwników i carrowaniu gry (AP Trollcrank na midzie, double top Ali z Blitzem czy bot Urgot z Karmą) ale co tam - może i do tego mam talent . Nick Ciamciaram.
moge dolaczyc, zapros nick Inmufaso
xdemonnt zaproś silver 4 100 lp, bez mikrofonu ale moge z wami troche pograć rankedy 3v3/5v5 dla zabawy
zapraszaj nick mayyu
Dodaj mnie : Madirius
Ja chcialbym odblokowac warda za teamowki
chętnie zagram : T1tooSSM
Jak w temacie,Chce dojść do Bronzu w teamie 3v3 bądź 5v5, celem naszej wędrówki będzie majestatyczna ikona symbolizująca determinacje oraz odwagę
chętnie pogram jakieś trolowe gry mam plat III obecnie na koncie, i miło by się casem odstresować trolljąc czasami nick w grze Ak Andett
Też bym pograł :FalenDarkAngel
Jak w temacie,