Poszukuję Anime

Bleach jest słabym anime rly, rozumiem jeżeli zakończyli by go na sadze z uwolnieniem Rukii, a tak ciągną tą telenowele bezsensownie. Obejrzałem już dziesiątki tytułow także mam pewne rozpoznanie.

Animce które wypada obejrzeć:

Full Metal Alchemist + Brotherhood

Steins;Gate

Death Note

Tengen Toppa Gurren Laggan

Hellsing Ultimate

Higurashi no Naku Koro ni + Kai

Samurai Champloo

Te anime powinny się spodobać niezależnie od gustu ponieważ są naprawdę dobre. Jeżeli szukasz typowych shounen'ów to warto dodać jeszcze D Gray-Man, Nurarihyon no Mago i Katekyo Hitman Reborn! (gdzieś od 20 epizodu się dopiero rozkręca).

Pewnie bleach jest słaby,ale jako że to pierwsze moje anime jest dla mnie wyznacznikiem dla innych;d Ogladałem wszystkie filery xd

Fate/stay night - wyszła pierwsza ale wydarzenia dzieją się później - 25 epów

Fate/Zero - wyszła później ale wydarzenia poprzedzają serie Fate/stay night - 2 serie(podziały po 12-13 epów)

Gorąco POLECAM! Najpierw obejrzeć fate/stay night a potem fate/zero chronologicznie po prostu jak wydawano Serie

Edit. Lubisz mieczyki to jeszcze Claymore ^_^

Bleach jest słabym anime rly, rozumiem jeżeli zakończyli by go na sadze z uwolnieniem Rukii, a tak ciągną tą telenowele bezsensownie. Obejrzałem już dziesiątki tytułow także mam pewne rozpoznanie.Animce które wypada obejrzeć:Full Metal Alchemist + BrotherhoodSteins;GateDeath NoteTengen Toppa Gurren LagganHellsing UltimateHigurashi no Naku Koro ni + KaiSamurai ChamplooTe anime powinny się spodobać niezależnie od gustu ponieważ są naprawdę dobre. Jeżeli szukasz typowych shounen'ów to warto dodać jeszcze D Gray-Man, Nurarihyon no Mago i Katekyo Hitman Reborn! (gdzieś od 20 epizodu się dopiero rozkręca).

I tutaj bym sie z toba nie zgodzil nie kazdemu sie spodoba hellising czy Steins;Gate, co do Death Note fajny jedynie do wątku z L później shit.

----------------------------

Karthas

wedlug mnie warte do obejrzenia:

Hyakka Ryouran Samurai Girls - tylko nie kazdemu przypada kreska

Tsubasa Chronicle - od CLAMPA

Omamori Himari - fajna komedyjka

Scrapped Princess - bardzo fajna seria z 2003

Kiba

Scryed - brak mieczy ale sa moce i to bardzo fajne :]

jak lubisz miecze pewnie widziales ale tak dla pewnosci dodam ten tylu : Rurouni Kenshin

Soul Eater - bardzo fajne anime

Yuu Yuu Hakusho - starsze anime, brak mieczy ale fajne sa walki :]

Shounen Onmyouji - bardzo dobre anime o onmyouji :P tylko bardzo malo wystepuja tutaj miecze :]

Dziękuje wszystkim za tak dużą ilość zaproponowanych tytułów;d Pewnie z rok zajmie mi sprawdzenie tego wszystkiego xd

Jeżeli chcesz shounen + jakieś fajne moce to prosze bardzo

Densetsu no Yuusha no Densetsu

a ja nadal polecam full metal alchemist rozważałeś już?

Każdą propozycje rozważam.Może i to zobaczę, ale to nie jest mój priorytet.

Poszukuję Anime "Bardzo " podobnego do Bleach z filerami ,ale najważniejsze, to musi posiadać coś w stylu Encyklopedi Arancarów itp.. lecących na końcu odcinka Bleach.

A i nie obraże się jak openingi i endingi będa fajne:D