Poszukuje Anime

Witam! Poszukuje anime podobne do

Shingeki no Kyoin

Tokyo ghoul

Akame ga kill

Wszystkie te trzy anime tak mnie wciagly, ze obejrzalem je cale w kilka dni, i teraz niestety nie mam co ogladac, najlepiej zeby byly jakies moce specjalne, walki. Z gory dzieki za pomoc.

Kisejuu: Sei no Kakuritsu

Fullmetal Alchemist Brotherhood

Sword art Online

Highschool of the Dead

Fate/Zero

Fate/Stay Night

Fate/Stay Night Unlimited Blade Works (Movie oraz TV)

Tower of Druaga: Aegis of Uruk

Póki co tyle mam z podobnych anime.

Cała seria Monogatari (POLECAM STRASZNIE)

Cała seria Fate/Stay

Trinity Seven

Claymore

hmmm zobacz najpierw te.

A ja bym polecał podawać tytuły zgodne z zapytaniem. Jeśli chodzi o anime podobne do tych, które wymieniłeś, to:

1. Darker than Black
  2. Noragami
  3. Psycho-Pass (szczególnie te polecam)
  4. Hellsing
  5. HunterXHunter

Jeśli ci się spodobał tokyo ghoul to łap deadman wonderland lub kiseijuu lub psycho-pass(opening od razu ci się skojarzy), a tak na prawdę polecam ci przeczytać mange toyko ghoula o niebo lepsza

Code geass i death note pozycje obowiązkowe :D. No i jeśli attack on titan(zanudził mnie i poddałem się na 15 odcinku) ci się spodobał to polecam owari no seraph, podobny klimat tylko, że z wampirami.

Jesli lubisz Akame ga kill na sto procent spodoba Ci sie Nanatsu no Taizai (cale anime opiera sie praktycznie na tym samym)

Witam! Poszukuje anime podobne do

Shingeki no Kyoin

Tokyo ghoul

Akame ga kill

Wszystkie te trzy anime tak mnie wciagly, ze obejrzalem je cale w kilka dni, i teraz niestety nie mam co ogladac, najlepiej zeby byly jakies moce specjalne, walki. Z gory dzieki za pomoc.