Witam Poszukuję anime na nudne wieczory Bardzo podobał mi się naruto oraz death note ogladalem tez troche Bleach i Fairty Tail. Fajnie jakby był polski lektor
Poszukuję Anime
Polski lektor w anime, żartujesz prawda ?
Jak ci się podobał death note to polecam code geass lub zankyouu no terror, możesz też obejrzeć bakuman od twórcy death note.
Jak chcesz jakiegoś dobrego shounena to polecam nanatasu no taizai, fate/zero, magi, Tokyo ghoul.
Dragon Ball Kai na AXN Spin z lektorem masz . Są pseudolektorowe na animek24 tam zajrzyj .
No w Death Note byl lektor wiec nie wiem o co chodzi ;D
To tak jakbyś jadł kapuśniak i popijał go mlekiem .
Wejdź na stronkę którą podałem , tam masz z "lektorem"
Może Dragon Ball Super? Już 2 odcinki wyszły.
Ale tam jest lektor ivona a tego nie zniose ;p moge czytac ale chodzi o to ze z lozka do monitora mam 4 metry jakos i srednio widze ;p
TO UCZ się języków ja już RAW oglądam i rozumiem ;P to najłatwiejsza metoda nauki słownik chociaż liznąć
Ciekawe co zrobisz jak Unia nas zrujnuje i podbije płacąc nasz długi , jak się nauczysz niemieckiego ... lub angielskiego lub muslimskiego ;P
Polecam anime z dub ENG jak nie ma PL , Stare anime były najlepsze ;P Ranma rox xD
berserk, gantz , chrno crusade , fullmetal alchemist brotherhood , hellsing ultimate , gintama , air gear ,akira, bakemonogatari (oraz kontynuacje) , break blade (6 kinówek, olej serię tv bo to to samo.) , Bounen no Xamdou, darker than black , detroit metal city, Druaga no Tou (2 serie po 12 odcinków), eve no jikan , freedom , gungrave ,kekkaishi ,kiba , last exile , mushishi, spice and wolf I & II, ragnarok , ranma 1/2 , school days ,xxxholic....
dobra starczy. według mnie masz w czym przebierać. z jednymi się uśmiejesz z jednymi uryczysz a przy innych będziesz się zastanawiał o co w tym wszystkim właściwie chodzi . i oglądanie z polskim lektorem to fakt faktem "jak przebijać grochówkę mlekiem"
Full Metal Alchemist:Brotherhood (koniecznie ta część bo jest na pdst. mangi) oraz Attack on Titan są to tytuły które musisz koniecznie zobaczyc
Ja polecam Sword Art Online ale tylko 1 sezon
Ja polecam Sword Art Online ale tylko 1 sezon
Drugi sezon też jest dobry , troche inny klimat , ale jak ktoś polubił głównego bohatera to mu się spodoba .
Od siebie polecam Attack On Titan (wciąż czekam na drugi sezon : p ) albo jak ci się spodoba SAO i lubisz klimaty MMORPG to Log Horizon , też fajne anime
Witam Poszukuję anime na nudne wieczory Bardzo podobał mi się naruto oraz death note ogladalem tez troche Bleach i Fairty Tail. Fajnie jakby był polski lektor