Poszukuję anime

Więc tak dawno temu, oglądałem pewne anime ale nie do końca. I chciałbym je dokończyć ale nie pamiętam jego nazwy. Może dacie radę mi w tym pomóc.

Więc tak główną postacią był chłopak który dzierżył katanę oczywiście mógł przywoływać ta broń. jeżeli dobrze pamiętam był on w szkolę wyśmiewany że jest najgorszy. Też wiem że każdy w tej szkole dzięki swojej magii mógł wzmacniać swoje ciało. Bohater dzięki swojej ciężkiej pracy był silny ale nie mógł on przejść do klasy wyżej bo nie zdawał egzaminów coś takiego.

W pierwszym odcinku poznaje dziewczynę z która się od razu kłócił o miejsce w pokoju przez co musieli zawalczyć w czego wyniku owa dziewczyna została jego psem?? coś takiego xD
Mam nadzieję że pomożecie mi to dosyć szybko odszukać

Spytałem się kumpla-speca, twierdzi ze to moze być rakudai kishi no cavarly

Spytałem się kumpla-speca, twierdzi ze to moze być rakudai kishi no cavarly

dokładnie też pierwsze skojarzenia

Rakkudai kishi no cavalary na 100% , a bohater to Ikki , którego sytuacja jest dokładnie taka jak podajesz .

Jak skończysz polecam tez Gakusen Toshi Asterisk .

dziękuje wielkie za pomoc juz sie biorę za oglądanie

Hmm jak dawno temu to nie mógł być Rakudai Kishi no Cavalry ponieważ to anime wyszło pod koniec tamtego roku. No chyba, że dla Ciebie dawno to nie całe pół roku wstecz ;)

Ale faktycznie, z twojego opisu wynika, że to wałśnie ten tytuł a nie inny :D

Więc tak dawno temu, oglądałem pewne anime ale nie do końca. I chciałbym je dokończyć ale nie pamiętam jego nazwy. Może dacie radę mi w tym pomóc.

Więc tak główną postacią był chłopak który dzierżył katanę oczywiście mógł przywoływać ta broń. jeżeli dobrze pamiętam był on w szkolę wyśmiewany że jest najgorszy. Też wiem że każdy w tej szkole dzięki swojej magii mógł wzmacniać swoje ciało. Bohater dzięki swojej ciężkiej pracy był silny ale nie mógł on przejść do klasy wyżej bo nie zdawał egzaminów coś takiego.

W pierwszym odcinku poznaje dziewczynę z która się od razu kłócił o miejsce w pokoju przez co musieli zawalczyć w czego wyniku owa dziewczyna została jego psem?? coś takiego xD
Mam nadzieję że pomożecie mi to dosyć szybko odszukać