Poszukuje bardzo starej gry!

Witam. Tak jakoś ostatnio zacząłem sobie wspominać gry w które grałem jak byłem mały. I przypomniałem sobie jedną grę ale za cholere nie pamiętam jej nazwy. ;'(

W grze biegało się taką jakby jaszczurką, pamiętam że były tam takie fajne bajkowe poziomy gdzie latały jakieś duże pszczółki i także były mroczne poziomy. Przy wybieraniu poziomu wchodziło się bodajże w jakieś bramy tak jakby w niebie (ale na 100% nie jestem pewien)

I to tyle, są to jedyne rzeczy które pamiętam. ;)

Z góry dziękuje i pozdrawiam. ; )

Przy tym opisie nie mam pojęcia co to dokładnie może być.
1.Spyro
2.Croc
3. Co mi najbardziej pasuje, bo jaszczurka ale nigdy daleko nie doszedłem więc nie wiem co tam dalej jest: Gex
Może to coś z tego.

Proszę bardzo ^^

Siemanko! Coś mi w głowie świta, coś kojarzy, ale niestety nie jestem w stanie pomóc :(

Korzystając z okazji, żeby to nowego tematu nie zakładać, podepnę się pod ten, tyle że z inną zagadką. Gra, której ja szukam jest również jedną z tych starszych tytułów i była kiedyś w gazetach(CD-ACTION? cybermycha? nie mam pojęcia). Była to platformówka 2D, chodziło się bodajże barbarzyńcą. Na początku zabijało się małże(?) i jednym z pierwszych bossów był golem co rzucał kamieniami. Tylko tyle jestem w stanie sobie skojarzyć..

Życzę powodzenia koledze z góry w odnalezieniu gry jak i dziękuję z góry gdyby ktoś wiedział o co chodzi i mnie :)

Najprawdopodobniej Croc. Tylko że Croc był małym krokodylkiem :P

@UP

Komar Barbarzynca. I on byl w Cyber Myszy :)

Przy tym opisie nie mam pojęcia co to dokładnie może być.1.Spyro2.Croc3. Co mi najbardziej pasuje, bo jaszczurka ale nigdy daleko nie doszedłem więc nie wiem co tam dalej jest: Gex Może to coś z tego.

Tak ! To był Gex ! :D

Dziękuje :)

GEX?

Jeśli nie GEX to tylko Croc przychodzi mi do głowy. :)

EDIT: iech, dopiero teraz widzę że odpowiedzi na pytania padły. Do usunięcia, proszę. :)

Witam. Tak jakoś ostatnio zacząłem sobie wspominać gry w które grałem jak byłem mały. I przypomniałem sobie jedną grę ale za cholere nie pamiętam jej nazwy. ;'(

W grze biegało się taką jakby jaszczurką, pamiętam że były tam takie fajne bajkowe poziomy gdzie latały jakieś duże pszczółki i także były mroczne poziomy. Przy wybieraniu poziomu wchodziło się bodajże w jakieś bramy tak jakby w niebie (ale na 100% nie jestem pewien)

I to tyle, są to jedyne rzeczy które pamiętam. ;)

Z góry dziękuje i pozdrawiam. ; )