Poszukuję czegoś dla siebie

Jako że czymś trzeba wypełnić mroźne zimowe wieczory, a żadne z obecnych MMO nie przyciąga mojej uwagi, to postanowiłem kupić sobie jakąś singlówkę. W tym miejscu proszę o pomoc Was, Drodzy Forumowicze. Jeśli chodzi o gatunek to może być wszystko oprócz sportowych/wyścigów/shooterów. Miło byłoby jednak gdybym mógł zagłębić się w jakiegoś ciekawego RPGa. Najważniejszy jest dla mnie gameplay i fabuła. Zaraz potem jest swoboda w rozwoju bohatera, a potem udźwiękowienie i grafika.

Gry, które mi się spodobały:

AC II

Wiedźmin 2: Zabójcy Królów

Jade Dynasty

Darksiders

Grałem także w:

TESy

Saints Rowy

Batman Arkham Asylum

Nwny

Gothic (1,2,3)

AC 1,3

TQ

i jeszcze trochę tego jest ale nie za bardzo chce mi się wymieniać -_____-

Dragon Age :Awakeing.

Nie wiem czy grałeś, bo nie wymieniłeś, ale IMO gra jest świetna i warta polecenia, Fabuła jest na około 30h. nie pamiętam bo dawno nie grałem, natomiast rozwój postaci jest jak dla mnie na przyzwoitym poziomie.

Może spróbuj nowego AC. ?

Według mnie jest naprawdę ciekawe.

@Shmirel - nie grałem, wygląda naprawdę ładnie. Zastanowię się nad kupnem

@RayXX - Rzeczywiście wygląda ciekawie, ale nie wiem czy piraci to moje klimaty. Jeszcze się zastanowię

Póki co czekam na dalsze propozycje.

A może Fallout ? takie tam odskoczenie lekkie od miecza i magi :)

Polecam ci Fallout NV :) Vegas i okolice są boskie no i ten klimat...

Mi jakoś ostatnio znudziły się oklepane schematy i prócz gothica,the elder scrolls i kilku innych :P to taki klimat mnie zniechęca .

Strzelba w łape i jazda w postnuklearną ameryke :D

Baldur's gate 1 i 2 albo Icewind Dale 1 i 2 pomimo że są to gry dość stare to mają niepowtarzalny kilmat albo jeszcze Star Wars knight of the old republic 1 i 2 cześć bardzo fajne RPG'i chociaż już mają swoje lata ale mają to coś czego brakuje mi w większości nowych RPG'ów

The Elder Scrolls V : Skyrim

Gameplay jest wspanialy , system walki dobry , przeogromny swiat , rozwoj postaci dobry , fabula interesujaca .

To tyle :)

Two worlds 1-2.

Fallout 1-2

3 i NV też są godne uwagi ale 1 i 2 są lepsze.

Dragon Age :Awakeing.Nie wiem czy grałeś, bo nie wymieniłeś, ale IMO gra jest świetna i warta polecenia, Fabuła jest na około 30h. nie pamiętam bo dawno nie grałem, natomiast rozwój postaci jest jak dla mnie na przyzwoitym poziomie.

Jeśli już to najpierw DA: Origins, potem DA: Awakening, przecie Awakening to dodatek.

I zgodzę się. Dragon Age to bardzo dobra gra.

Jako że czymś trzeba wypełnić mroźne zimowe wieczory, a żadne z obecnych MMO nie przyciąga mojej uwagi, to postanowiłem kupić sobie jakąś singlówkę. W tym miejscu proszę o pomoc Was, Drodzy Forumowicze. Jeśli chodzi o gatunek to może być wszystko oprócz sportowych/wyścigów/shooterów. Miło byłoby jednak gdybym mógł zagłębić się w jakiegoś ciekawego RPGa. Najważniejszy jest dla mnie gameplay i fabuła. Zaraz potem jest swoboda w rozwoju bohatera, a potem udźwiękowienie i grafika.

Gry, które mi się spodobały:

AC II

Wiedźmin 2: Zabójcy Królów

Jade Dynasty

Darksiders

Grałem także w:

TESy

Saints Rowy

Batman Arkham Asylum

Nwny

Gothic (1,2,3)

AC 1,3