Poszukuję dobrej gry

tak jak w temacie poszukuję gry typu final fantasy w VII i VIII grałem ( oczywiście na pc ) czy ktoś zna jeszcze jakieś tytuły

aby były single player

http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=2263

Wszystkie części YS, są na steamie.
Jak chcesz więcej j-rpg to przez google szukaj.

Zainstaluj sobie emulator PlayStation 1 o nazwie ePSX i możesz grać w każdą grę z Pleja jedynki.

Zainstaluj sobie emulator PlayStation 2 o nazwie PCSX i możesz grać w każdą grę z Pleja dwójki.

Jeśli lubisz takie gry to na prawdę warto zainstalować emulator, bo większość tych gier wychodziła na PSX'a i tylko niektóre były konwertowane dla PC.

Obsługa emulatora jest prosta, wszystko znajdziesz w Google, i to nawet po polsku. Każda z wymienionych przeze mnie gier działa bezproblemowo pod emulatorem.

Gry na PC:

Breath of Fire 4

Last Remnant

Gry na PS1:

Legend of Dragoon

Legend of Legaia

Valkyrie Profile

Vargant Story

Final Fantasy 3,4,5,6,7,8,9

Star Ocean (Zerknij na Wiki, bo nie pamiętam, które części były na ps1, a które na dwójkę. Jest też jedna na PS3, ale póki co nie ma do niego emulatora)

Xenogears

Chrono Trigger

Chrono Cross (sequel tego wyżej)

Gry na PS2:

Final Fantasy X

Final Fantasy X-2

Final Fantasy 12 i jego ulepszona część czyli Final Fantasy 12: Zodiac Job System (i jeśli masz grać to od razu szukaj tej drugiej wersji, bo jest znacznie lepsza)

Star Ocean: Till the End of Time

Valkyrie Profile 2:Silmeria

Nie grałem tylko w Valkyrie 2 i Star Ocean na PS2. Resztę przeszedłem, a niektóre nawet po kilka razy i gorąco polecam każdą z nich. Połowa z tych gier jest od Squaresoft'u, więc jakość jest na najwyższym poziomie ;)

Pozdrawiam miłośnika dobrych gier :D

Zobacz sobie gierkę o dźwięcznym tytule "The Last Remnant"

ok dzięki bardzo wszystkim

tak jak w temacie poszukuję gry typu final fantasy w VII i VIII grałem ( oczywiście na pc ) czy ktoś zna jeszcze jakieś tytuły

aby były single player