Witam, jak wyżej. Przeznaczenie - słuchanie muzyki. Budżet to ok. 200 zł, wiem, że za takie pieniądze nie kupie potworów ale oczekuje czegoś sensownego.
Poszukuję dobrych głośników!
za 200 zł to lepiej słuchawki kup mówię poważnie a jak nie to jakieś satelitki stereo
Microlab FC 330 - sam posiadam i bardzo sobie chwale.
Ktoś może się wypowiedzieć o tych Microlabach?
1. Jeśli pod muzyke to pomyśl lepiej nad głośnikami 2.0
2. Chyba że uwielbiasz basy... wtedy 2.1 będzie OK.
P.S. Te microlaby będa ok w tej cenie, jeśli spełniasz drugi punkt
One są prawie identyczne jak te microlaby co podałem. Są tylko delikatnie tańsze i maja ociupinkę mniejszą moc.
Mode Com MC-2050 (pilot, zewnętrzny wzmacniacz, wygląd bez zastrzeżeń, konstrukcja w porządku, dźwięk za tą cenę super).
Creative 5.1 inspire T6160 polecam.
@Zevisto
Tych głośników już chyba nigdzie nie ma do kupienia.
@Pawus
Po co mu zestaw 5.1 za taką niską cenę ?
Osobiście mogę polecić http://www.skapiec.pl/site/cat/50/comp/791480 moim skromnym zdaniem za tą cenę ciężej znaleźć coś lepszego mają dość czysty dźwięk ładny bas i dosyć ładny wygląd.
Nie bierz zestawów 2.1, sam dobry subwoofer to koszt 400 zł Od siebie mogę polecić Creative T20, jak na swoją cenę i wielkość grają bardzo dobrze. Godne polecenia są jeszcze Geniusy HF1800 i Microlaby B77.
Witam, jak wyżej. Przeznaczenie - słuchanie muzyki. Budżet to ok. 200 zł, wiem, że za takie pieniądze nie kupie potworów ale oczekuje czegoś sensownego.