Poszukuję drugiej osoby do gry

Witam

Tak jak w temacie poszukuje kompana do gry w Aiona na serwerach US. Na ogół zacząłem wczoraj grę, więc mam obecnie koło 13lvlu.

Gram chanterem (i to się nigdy nie zmieni :P), więc dobrze by było gdybyś dobrał postać pasującą w duo (najlepiej tank lub ass).

Co do osoby jakiej poszukuję to:
- preferowałbym wiek ponad 18 lat (koło 20stki będzie git, sam mam 21)

- rozeznanie w Aionie, dobrze jeśli już coś wiesz o Aionie bądź grałeś wcześniej (co nie znaczy, że ze świeżakiem nie zacznę, chociaż nie jestem dobrym nauczycielem ;) )
- bezpretensjonalna gra na luzie (bez spinania się na grę po 10h/dziennie, gra to dodatek nie życie)

Gdyby znalazł się ktoś chętny pisać tu lub na gg (3457854).

Pozdrawiam!

Chętny. Mam 20 lat i przegrane z 6h w Aiona ;/. Z miłą chęcią wrócę do gry z kimś. Solo mi się już nie chciało.

Witam

Tak jak w temacie poszukuje kompana do gry w Aiona na serwerach US. Na ogół zacząłem wczoraj grę, więc mam obecnie koło 13lvlu.

Gram chanterem (i to się nigdy nie zmieni :P), więc dobrze by było gdybyś dobrał postać pasującą w duo (najlepiej tank lub ass).

Co do osoby jakiej poszukuję to:
- preferowałbym wiek ponad 18 lat (koło 20stki będzie git, sam mam 21)

- rozeznanie w Aionie, dobrze jeśli już coś wiesz o Aionie bądź grałeś wcześniej (co nie znaczy, że ze świeżakiem nie zacznę, chociaż nie jestem dobrym nauczycielem ;) )
- bezpretensjonalna gra na luzie (bez spinania się na grę po 10h/dziennie, gra to dodatek nie życie)

Gdyby znalazł się ktoś chętny pisać tu lub na gg (3457854).

Pozdrawiam!