Poszukuje drużyny! (Mikro obowiązkowe :)

Cześć!

Nazywam się Damian mam zaledwie 14 lat. W gry MMO gram od dość długiego czasu, a w BoI gram od wczoraj :)

Wbiłem bodajże 26/28 lvl championem. Poznaję dopiero gre. Jako, że moi koledzy nie mają czasu na grę, chciałbym znaleść tu małą ekipę (Myślę że licząc ze mną jakieś 3-5 osób max.) Serwer to Aquarius. Chciałbym, abyśmy siedzieli na skype (Wolałbym coś innego np. Ventrillo, jeśli macie jakieś pomysły to śmiało pisać)

Więc jeśli doskwiera Ci nuda, i samemu trochę smutno grać to dołącz do nas.

Jeśli przeszkadza Ci obecność 13-latka (Uprzedzam niestety bez mutacji) to nie musisz dołączać. ( w sumie to uważam się za osobę w miarę ogarniętą, więc bez obaw)

Jeśli jesteś chętny to napisz to w tym temacie, a potem ew. jeśli masz pomysł gdzie byśmy mogli prowadzić rozmowy zbiorowe to pisz na GG :) 23479611

Pozdrawiam!

Cześć!Nazywam się Damian mam zaledwie 14 lat. W gry MMO gram od dość długiego czasu, a w BoI gram od wczoraj Wbiłem bodajże 26/28 lvl championem. Poznaję dopiero gre. Jako, że moi koledzy nie mają czasu na grę, chciałbym znaleść tu małą ekipę (Myślę że licząc ze mną jakieś 3-5 osób max.) Serwer to Aquarius. Chciałbym, abyśmy siedzieli na skype (Wolałbym coś innego np. Ventrillo, jeśli macie jakieś pomysły to śmiało pisać)Więc jeśli doskwiera Ci nuda, i samemu trochę smutno grać to dołącz do nas.Jeśli przeszkadza Ci obecność 13-latka (Uprzedzam niestety bez mutacji) to nie musisz dołączać. ( w sumie to uważam się za osobę w miarę ogarniętą, więc bez obaw)Jeśli jesteś chętny to napisz to w tym temacie, a potem ew. jeśli masz pomysł gdzie byśmy mogli prowadzić rozmowy zbiorowe to pisz na GG 23479611Pozdrawiam!

Wielki props za zdanie o mutacji :D

Powodzenia w szukaniu :P

Czyli masz 13 czy 14 lat, bo raz piszesz tak, a raz tak...

Cześć!

Nazywam się Damian mam zaledwie 14 lat. W gry MMO gram od dość długiego czasu, a w BoI gram od wczoraj :)

Wbiłem bodajże 26/28 lvl championem. Poznaję dopiero gre. Jako, że moi koledzy nie mają czasu na grę, chciałbym znaleść tu małą ekipę (Myślę że licząc ze mną jakieś 3-5 osób max.) Serwer to Aquarius. Chciałbym, abyśmy siedzieli na skype (Wolałbym coś innego np. Ventrillo, jeśli macie jakieś pomysły to śmiało pisać)

Więc jeśli doskwiera Ci nuda, i samemu trochę smutno grać to dołącz do nas.

Jeśli przeszkadza Ci obecność 13-latka (Uprzedzam niestety bez mutacji) to nie musisz dołączać. ( w sumie to uważam się za osobę w miarę ogarniętą, więc bez obaw)

Jeśli jesteś chętny to napisz to w tym temacie, a potem ew. jeśli masz pomysł gdzie byśmy mogli prowadzić rozmowy zbiorowe to pisz na GG :) 23479611

Pozdrawiam!