Poszukuję ekipy do MMORPG : Allods Online

Witam wszystkich, wpadłem na pomysł by poszukać jakąś garstkę ludzi do pogrania w Allodsa,naturalnie zaczęlibyśmy od zera,doświadczenie w grze mam znikome,grałem kiedyś ale niestety nie wbiłem nic zacnego a jak wiadomo każda gra sie nudzi jeśli nie ma ekipy do grania.

Możnaby kontaktować się na VT/Ts3 i innych komunikatorach,to już zależy od was.

Aha i proszę by to były osoby kompetentne i rzetelne, nie chce grać z kimś kto po dniu gry powie mi "Nie dzięki znudziło mi sie". Dlatego proszę się zastanowić.

Wszyscy chętni proszę o pisanie w tym temacie lub na nr GG : 11732058.

Pozdrawiam LilRavson

a jak wiadomo każda gra sie nudzi jeśli nie ma ekipy do grania.

Zgadzam się tutaj w stu procentach. Ostatnio sam szukam gry odpowiedniej dla mnie, ale najmniejsze znaczenie mają cechy gry, gdy ma się z kim grać. Sama gra wydaje się być przyjemna, a na pewno dzisiaj ją przetestuje i odpowiem co i jak. Myślę, że będziesz mógł na mnie liczyć :)

@Edit: Właśnie obadałem sprawę i muszę przyznać, że faktycznie gra ma trochę bajtów i raczej dzisiaj też nie dam rady.

No i super,bardzo mnie to cieszy,ja jutro ściągnę te grę,dziś już raczej nie zdążę,więc jak coś napisz do mnie na GG zgadamy sie.

Mimo to szukam dalej chętnych do wspólnej gry,pisać śmiało im więcej tym milej sie gra :)

@Edit, może być też Rohan online,więc decyzja należy do Ciebie. Skontaktuj się ze mną na GG.

Witam wszystkich, wpadłem na pomysł by poszukać jakąś garstkę ludzi do pogrania w Allodsa,naturalnie zaczęlibyśmy od zera,doświadczenie w grze mam znikome,grałem kiedyś ale niestety nie wbiłem nic zacnego a jak wiadomo każda gra sie nudzi jeśli nie ma ekipy do grania.

Możnaby kontaktować się na VT/Ts3 i innych komunikatorach,to już zależy od was.

Aha i proszę by to były osoby kompetentne i rzetelne, nie chce grać z kimś kto po dniu gry powie mi "Nie dzięki znudziło mi sie". Dlatego proszę się zastanowić.

Wszyscy chętni proszę o pisanie w tym temacie lub na nr GG : 11732058.

Pozdrawiam LilRavson