Witam bardzo serdecznie Jak zapewne wiecie(albo i nie), prowadzę swój kanał na YT oraz swój własny stream. Ostatnio wpadłem na pomysł stworzenia swojego własnego portalu poświęconego tematyce gier. W związku z tym poszukuję osób na stanowiska:
*redaktor
*videomaker
*newsman
*streamer
*webmaster
*w późniejszym terminie - moderatorów na forum no i pozostałe funkcje
Te osoby są mi w tej chwili najbardziej potrzebne, ale jeżeli macie jakiś pomysł na dodatkową działalność to z chęcią go wysłucham Obecnie jestem na etapie kończenia strony (zainteresowanym podeślę link na pm).
Domyślnie stawiam na gry pc (ponieważ w tym najwięcej siedzę), ale jeżeli znajdą się jacyś spece od konsol - to z chęcią stworzę również dział o konsolach i grach na tę platformę
Moje główne wymagania to zaangażowanie, dojrzałość emocjonalna, wiek 18+ (chociaż mogę w pewnych sytuacjach zrobić wyjątek), sumienność, oraz najważniejsze - zainteresowanie grami. Dla mnie gry to pasja i szukam ludzi z podobnym nastawieniem Miło by było jak byście mieli jakieś doświadczenie, ale jeżeli będę widział, że osoba bardzo się stara i jej zależy - to mogę przymknąć oko na doświadczenie.
Na przyszłość mam bardzo ambitne plany związane z tym projektem, ale o tym na razie nie będę mówił
Osoby zainteresowane proszę o kontakt via mail (grabkien@yahoo.pl), gg (4598806) lub tutaj Prywatnie będę udzielał więcej informacji
Osoby chcące przyłączyć się do projektu będą musiały przejść prostą rekrutację sprawdzającą ich umiejętności (napisać jakiś tekst, nagrać film, etc.).
Zapraszam do dyskusji, pytań, opinii