Poszukuję ekipy, gildii, klanu, kompanów do gry (gier)? Do grania

Siemacie, jestem Yakobb (jakby się domyślać Jakub) i mam 18 lat. Poszukuję jak wspomniałem towarzyszy do pogrania jako iż są wakacje. :D
Możemy "popykać" w dosłownie wszystko. Od Metina po (sam nie wiem co) Lineage'a? Doświadczenie w mmo mam bardzo duże i szybko pojmuje wątki (szybko się uczę).
Nie kładę żadnego nacisku na przedział wiekowy, wielokrotnie grywałem z ludźmi, którzy mogliby być moimi rodzicami jak i z młodzieżą mojego pokroju.
Jakby ktoś (osoby pojedyncze lub już jakaś ekipa) chcieli mnie przygarnąć to piszcie pw czy pod tym tematem. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłych wakacji! Cya ;)

Jak coś, to sprawdź gildię: Aiwe.eu - gramy w Guild Wars 2.
Głównie interesują nas takie tryby jak: RolePlay,PvE,PvP i okazjonalnie WvWvW.
Co do online, to jest to zależne od pory i dnia, zwykle: 10+/20+/30+ i właśnie takich liczb staramy się trzymać.
Rekrutację prowadzimy na stronie pod zakładką /forum/. W razie pytań - śmiało.

Ja moglbym pograc w metina , lola mam 19 lat oraz posiadam ts3 . Pozdrawiam

Ja jestem najmłodszy z was wszystkich mam 15 lat. Mogę zagrać w metina lub w inne fajne gry. Posiadam skype i ts'a.

Zapraszam do pogrania w Wildstara.

Siemka, mam 19 lat. Z chęcią w coś pogram, byle było to darmowe. Może być nawet i Metin2.

Posiada ktoś z was może jakiś kanał TS lub coś w ten deseń?
Co do GW2 i WildStara no niestety nie posiadam, a też nie chciałbym inwestować w gry (inwestycja w samochód).

yakobb wejdz na pol-ts.pl vip 4 goscinny ja tam siedze :)

Ja chętnie,tylko w co?

mi najbardziej pasuje lol , metin na jakims priv hard

Siemacie, jestem Yakobb (jakby się domyślać Jakub) i mam 18 lat. Poszukuję jak wspomniałem towarzyszy do pogrania jako iż są wakacje. :D
Możemy "popykać" w dosłownie wszystko. Od Metina po (sam nie wiem co) Lineage'a? Doświadczenie w mmo mam bardzo duże i szybko pojmuje wątki (szybko się uczę).
Nie kładę żadnego nacisku na przedział wiekowy, wielokrotnie grywałem z ludźmi, którzy mogliby być moimi rodzicami jak i z młodzieżą mojego pokroju.
Jakby ktoś (osoby pojedyncze lub już jakaś ekipa) chcieli mnie przygarnąć to piszcie pw czy pod tym tematem. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłych wakacji! Cya ;)