Poszukuję gier strategicznych na PSP, PSX 1

Witam

Poszukuję gier strategicznych turowych coś ala Heroes, choć nie koniecznie o co dokładnie mi chodzi, poszukuję gier, strategicznych na PSP, PSX 1, w które będę mógł grać z kumplem, na jednej konsoli psp, wymieniając się po prostu konsolo, np. heroes, gdyby takowe było na psp, psx 1, grając na jednej konsoli psp, i po prostu, co ture (1 dzień) wymieniamy się konsolą, proszę o podanie takowych tytułów, jeśli oczywiście takie istnieją... z góry dzięki za pomoc.. =)

Witam, zeby nie zakladac nowego tematu, poszukuje konkretnej gry z dziecinstwa, wraz z moimi kuzynami nazywaliamy ja "karate przemiane", jak nie ciezko sie domyslec jest to bijatyka, spytacie dlaczego ja tak nazywalismy... ano dlatego, iz glowna cecha gry, byla mozliwosc transformacji w zwierze, inaczej kazdy bohater zmienial sie w innego zwierzaka, dzieki czemu podczas walki, zmienialy sie rowniez jego combosy, jesli ktos kojarzy ta gre, prosze o podanie tytulu... z gory dzieki za pomoc... :)

@up Na 100% bloody roar 2 :) sa części od 1 - 4 ale na bank 2.

PS. Jest wersja na pc odpalana przez emulator :)

Zgadza sie to Bloody Roar 2, bardzo dziekuje za pomoc... :)

PS. hmmm... a moze ktos kojarzy jeszcze inna gre, amianowicie strzelanine, cala fabula krecila sie w kosmosie, glownymi boheterami byf potezny, czarnoskury, lysy facet, oraz rudowlosa kobitea, w gre mozna bylo grac we dwoch, poruszamy sie w prawa strone ekaranu, mordujac hordy ( pewien nie jeste co to bylo ) kosmitow, o czywiscie po ukonczeniu jakiegos etapu gry, do pokonania byl "jakis" boss, dodam ze pierwszym bossem, bylo cos ala dinozaur, z trzema glowami... z gory dzoeki za pomoc... :D

Witam

Poszukuję gier strategicznych turowych coś ala Heroes, choć nie koniecznie o co dokładnie mi chodzi, poszukuję gier, strategicznych na PSP, PSX 1, w które będę mógł grać z kumplem, na jednej konsoli psp, wymieniając się po prostu konsolo, np. heroes, gdyby takowe było na psp, psx 1, grając na jednej konsoli psp, i po prostu, co ture (1 dzień) wymieniamy się konsolą, proszę o podanie takowych tytułów, jeśli oczywiście takie istnieją... z góry dzięki za pomoc.. =)