Poszukuje gierki :D

Heja Hej. Więc jak w temacie krótko wam powiem, że szukam gry na mojego laptopa, notebooka? hmm. Parametry :

To HP G7000 Notebook PC

procek AMD Athlon 1.80 GHz

RAM 1 GB..

i Karty nie jestem pewien, wiem że pisze Mobile Inter ® 965 Express Intel Family. :D Jakas 32 MB..

Więc może to być jakakolwiek gra, oby singleplayer, z dobra fabuła. Proszę o mało RPG ponieważ już ich mam.. po dziurki w nosie :D

Ale jak jakieś fajne RPG to podawać, najlepiej podawac jakies RTS, akcji, przygodowe, SURVIVAL (chodzi o klimat jak w DayZ. Ze trzeba przetrwac). GRY TYLKO DARMOWE !

Z góry dziękuje :* XD

Strzała

Tibia

Combat Arms czy jakoś tak

Team Fortress 1/2

Left 4 Dead 1/2

Resident evil 1-6 ;D

Team Fortress 1/2Left 4 Dead 1/2
Już to widzę na takim sprzęcie. Proponuje z RPG'ów Gothica i Morrowinda. Nie są darmowe, ale też wybitnie drogie nie są.

Gothic i Morrowind już za mną :)

Tim Fortress 2, L4D2 na tym sprzecie śmiga na lajcie. Jest tak z 300 fps. haha :D|

Polecasz coś jeszcze Ulion? Najlepiej jakiś FPS z fabułą :)

PS. Morrowind przycina ;s

A grałeś w gre Thief ?Wcielasz się w role średniowiecznego złodzieja i masz ciąg misji do wykonania.Fajny klimat i wciągające.Trzeba troche myśleć,szukać jakichś wzkazówek co dalej zrobić.Możesz unieszkodliwiać przeciwników ,najlepiej to robić po cichu od"tylca" bo tak normalnie face to face nie powalczysz za długo.Można powiedzieć,że ta gra ma element survivalu i przygodówki.Polecam pierwszą i trzecią część.Jedynka ma już bardzo starą oprawe graficzną ale jest grywalna na maxa i fajne misje ,trójka ma ładnagrafike ..fajnie zrobiony jest schemat pozostawania w cieniu ,strażnicy cie nie widzą wtedy .W sumie to jest gatunek gier -skradanka [przez całą gre kombinujesz,kryjesz sie w cieniu ,wykonujesz zadania].Polecam.

Darmowe? Takich ni ma, polecam piracenie

a tak do tematu to:

RTSY Darmowe:

Command & Conquer Gold

Glest 2.0.0

Warzone 2100

Widelands Free Full Game

skopiowałem z jakiejś strony.

Rtsy ? Starego Eartha 2140 xD kampania z dodatkami to jakies ponad 100 misji ^^ kiedyś się grało... albo jakąś nowszą wersje 21(5/6)0

Z fpsów to może Call of Duty 1 i 2 lub FarCry1.

@up miały być darmowe

Heja Hej. Więc jak w temacie krótko wam powiem, że szukam gry na mojego laptopa, notebooka? hmm. Parametry :

To HP G7000 Notebook PC

procek AMD Athlon 1.80 GHz

RAM 1 GB..

i Karty nie jestem pewien, wiem że pisze Mobile Inter ® 965 Express Intel Family. :D Jakas 32 MB..

Więc może to być jakakolwiek gra, oby singleplayer, z dobra fabuła. Proszę o mało RPG ponieważ już ich mam.. po dziurki w nosie :D

Ale jak jakieś fajne RPG to podawać, najlepiej podawac jakies RTS, akcji, przygodowe, SURVIVAL (chodzi o klimat jak w DayZ. Ze trzeba przetrwac). GRY TYLKO DARMOWE !

Z góry dziękuje :* XD

Strzała