Poszukuje Giery :D

Cześć, tym razem w roku szkolnym. :D

Poszukuję gry FPS, RPG z jak największą możliwością rozwijania swej postaci. Wybranie zawodu, coś typu kowal, łucznik itp.

Sprzęt: Intel Pentium 4 3,0 GHz 2gb ram GeForce 6800. TES Oblivion chodzi na max (Wiem, nie ma kosmicznych wymagań ta gra.)

Grałem : Wszystkie Stalkery, Wszystkie części Gothic, Far Cry 1,2, TES 1-4, F.E.A.R 1,2, Prototype, Serious Sam 1,2, Painkiller wszystkie oprócz najnowszej, Mafia, Mount & Blade, Enemy Territory Quake Wars. CoD 1,2,4, Quake wszystkie, Doom 3, MoH'y, Half-Life 2, Guild Wars, The Bard Tale, GTA od jedynki do San Andreas.

A moze wysil sie troche i napisz cos o grze, ktorej szukasz, jakies wymagania i tak dalej. Dodaj tez w co juz grales, bo w tej chwili to mozemy sobie strzelac do celu, ktorego nie znamy, a wiec na slepo.

@UP Prosze nie robic offtopu

A co do tematu to z RPG polecam, Kotor 1,2 , Wiedzmin 1,2 , Darksiders 1,2

FPS'y no to standard Quake live, CS 1.6 , Source albo Global offensive

Dzz, poprawione :)

CS mnie nie kręci, Kotor grałem u kuzyna na wakacjach, Wiedźmin mi się jakoś nie podoba, Darksiders sprawdzę . :)

Myśle że coś z serii TES byłoby by dobre,jak nie "Skirim" (kto zna kolucha12 ten wie:P) To może Morrowind albo Oblivion :)

@UP Pierwszy post. :)

Jednakowoż polecam ci Morrowind albo Dagerfall i Arenę,mimo że dziadki to swój urok mają :). A Darksiders średnio :/ Czemu? Bo to w 99% taki slasher/akcja więc craftu itp. tam tyle co na lekarstwo(zwłaszcza w jedynce).

Grałem : Wszystkie Stalkery, Wszystkie części Gothic, Far Cry 1,2, TES 1-4, F.E.A.R 1,2, Prototype, Serious Sam 1,2, Painkiller wszystkie oprócz najnowszej, Mafia, Mount & Blade, Enemy Territory Quake Wars. CoD 1,2,4, Quake wszystkie, Doom 3, MoH'y, Half-Life 2, Guild Wars, The Bard Tale, GTA od jedynki do San Andreas.

@Edit Czy pójdzie na tym komputerze Fifa 12? :D

Tak poprawka, Jezeli chodzi o darksiders'a to jak zależy Ci na fabule i mniej wiecej rozpoznaniu o co chodzi no to musisz "przeboleć" jedynke (szybko staje sie monotonna). W dwójce świat jest o wiele wiele wiekszy, jest system dropu, drzewka talentów/umiejętności. Więc tak, jeżeli zależy Ci bardziej na "większym" nacisku na system rpg to polecam dwójke.

Sorry ,nie zauważyłem (no ciemno jest,nooo :'( )

Co z pytaniem wyżej, chodzi o Fife. Czy tak bym uciągnął Fifa 11,12 a może nawet i 13? :)

Jak na moje, to moze byc problem, ale najlepiej bedzie, jak sciagniesz demo i sprawdzisz.

Warto tez zajrzec tutaj: http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Choc ta stronka nie jest wyrocznia, to da ci jednak jakis oglad na sytuacje.

Na tym sprzęcie zbytnio nie ma sensu nooo ale...

Sprawdź poniższe gry.

( FPS )

- Half Life

- CS 1.6 / Source

- L4D 1 ( pójdzie ? )

RPG.

- Gothic 1/2 :)

- Jakieś starsze części TES

- Mass Effect 1/2 ( 2 jak pójdzie )

- Nw czy to rpg tak do końca nooo ale... Spell Force 1 ( cień feniksa ewent zakon świtu ) gierka świetna ;)

To na tyle.

Kolego wyżej, sprawdź pierwszy post. Mass Effect'a sprawdzę. Dziękuje i czekam na dalsze propozycję :)

Czytając Twoje posty, myślę, że dobrze byś się bawił przy Dead Space 3 no i Fallouty wszelakiej maści. Nie ma w tych grach łucznika ani kowala, ale w Falloucie jest pełno craftu, pełno materiałów.

Co do Dead Space to nie jest to typowy "erpeg", ale jest możliwość rozwijania własnej postaci no i chodzenia ze zrobioną przez siebie bronią, a muszę powiedzieć, że przy stole craftingowym przesiedziałem za pierwszym podejściem dobrą godzinę :)

Prawdopodobnie będę bawił się w Fallouta New Vegas i Mass Effect'a.

Proszę o zamknięcie. Dzięki wszystkim . :)

Cześć, tym razem w roku szkolnym. :D

Poszukuję gry FPS, RPG z jak największą możliwością rozwijania swej postaci. Wybranie zawodu, coś typu kowal, łucznik itp.

Sprzęt: Intel Pentium 4 3,0 GHz 2gb ram GeForce 6800. TES Oblivion chodzi na max (Wiem, nie ma kosmicznych wymagań ta gra.)