Poszukuje gildi :)

Siema dopiero zaczełem grać w tera online na Us od EnMassa i poszukuje ludzi którzy dodali by mnie do gildi wiadome że w grupie lepiej się gra :) gram na serwerze Pve Ascension Valley

Nick Godrill

Na amerykanskim ciezko bedzie ci znalezc gildie bo malo kto tam gra , powod - jak w innym temacie LAGI wszechobecne zabijaja pvp / pve na pozniejszym etapie :) zapraszamy na killan

jak sie zdecdujesz na EU to zapraszam do gildi co ja jestem na kilianie sporo weteranów z Yery :)

Co do US jaki miałeś powód że poszłeś do wersji US ??

Nie wiem może dlatego ze gameforge strasznie zablokował Aiona :/ a druga sparwa jestem w stanie z klienta us zrobić eu ????

To ja przyłącze się do tematu żeby nie zakladać specjalnie nowego.

Czyli na Kilianie najbardziej opłaca się grać i jest najwięcej polaków ? Bo obecnie gram na jakimś serwerze PvE i może bym się przeżucił na Kilian, ale nie za bardzo się znam na tej grze i nie wiem czy nie będzie mi trochę cięzko grać na PvP. :D

ja własnie pobieram klienta Eu i będe grać na Kilianie pod takim samym nickiem co w US

Tak na eu tylko i wylacznie killan , wiekszosc ludzi tam przychodzi i zaczyna gre non stop :) server ozyl :) NIe z klienta US nie da sie zrobic klienta EU - Gameforge ograniczyl AIONA?...wez mnie nie rozsmieszaj ;] bo aion na eu jest 100% darmowy 0 p2w :) Ale Aion juz umiera powoli zostaja tylko starzy gracze , ktrorzy juz nie umieja w nic innego garc lub inne gry im nie chodza :)

Bo obecnie gram na jakimś serwerze PvE i może bym się przeżucił na Kilian, ale nie za bardzo się znam na tej grze i nie wiem czy nie będzie mi trochę cięzko grać na PvP.

Przerzucił, to raz.

Dwa: z ciekawości zrobiłam postać na Killianie i z tego, co widzę po opuszczeniu lokacji startowej dostajesz (chyba z questa w Velice) skilla, którego jak aktywujesz, to możesz brać udział w pvp. W jego opisie jest, że po aktywowaniu go możesz atakować i być atakowanym przez innych. Wychodziłoby na to, że możesz zdecydować, kiedy chcesz iść na pvp a kiedy na pve. Dodatkowo nicki oszołomów, psujących innym zabawę masz zaznaczone na czerwono - funkcjonuje jakiś system karnych punktów za zabijanie graczy przynajmniej o 6 lvli niższych od Ciebie. Mogę się oczywiście mylić, więc dobrze by było, gdyby wypowiedział się ktoś, kto już tam trochę pograł.

Gameforge ograniczyl AIONA?...wez mnie nie rozsmieszaj ;] bo aion na eu jest 100% darmowy 0 p2w Ale Aion juz umiera powoli zostaja tylko starzy gracze , ktrorzy juz nie umieja w nic innego garc lub inne gry im nie chodza

Jak długo grałeś? Ja nie doszłam do endgame'u, bo zaczęłam grać w Terę właśnie, ale to wciąż dobra gra, zniszczona przez wydawcę. Komentarz, że to gra dla tych, którzy nie umieją grać w nic innego jest nie na miejscu. I owszem, GF bardzo ograniczył Aiona. Bez goldpacka nie możesz trade'ować ani kupować itemów u brokera, nie możesz pisać na wszystkich kanałach chatu, masz dzienny limit na zbieractwo i chyba crafting. Więc to nieprawda, że płacący nie mają realnej przewagi nad darmowymi graczami. Najlepszym przykładem jest porównanie w tej kwestii Aiona i Tery właśnie - w Terze za abonament dostajesz tylko szybszego mounta i atlas do darmowej teleportacji + 10 kluczyków do skrzynek, ale nie ograniczają rozwoju Twojej postaci w żaden sposób. I z tego co piszą ludzie - w Terze wbijesz lvlcap bez zapłacenia za cokolwiek ani razu, w Aionie - nie.

Przepraszam za błąd.

Właśnie zacząłem grać na Killianie i widzę że jest dokładnie tak jak piszesz czyli rzeczywiście można włączać i wyłączać dowolnie PvP.

Przepraszam za błąd.Właśnie zacząłem grać na Killianie i widzę że jest dokładnie tak jak piszesz czyli rzeczywiście można włączać i wyłączać dowolnie PvP.

na Killianie ciebie mogą zabić zawsze :) a ty tylko tych czerwonych lub kogokolwiek po użyciu skilla.

też szukam ludzi do gry :)

Przerzucił, to raz.Dwa: z ciekawości zrobiłam postać na Killianie i z tego, co widzę po opuszczeniu lokacji startowej dostajesz (chyba z questa w Velice) skilla, którego jak aktywujesz, to możesz brać udział w pvp. W jego opisie jest, że po aktywowaniu go możesz atakować i być atakowanym przez innych. Wychodziłoby na to, że możesz zdecydować, kiedy chcesz iść na pvp a kiedy na pve. Dodatkowo nicki oszołomów, psujących innym zabawę masz zaznaczone na czerwono - funkcjonuje jakiś system karnych punktów za zabijanie graczy przynajmniej o 6 lvli niższych od Ciebie. Mogę się oczywiście mylić, więc dobrze by było, gdyby wypowiedział się ktoś, kto już tam trochę pograł.Jak długo grałeś? Ja nie doszłam do endgame'u, bo zaczęłam grać w Terę właśnie, ale to wciąż dobra gra, zniszczona przez wydawcę. Komentarz, że to gra dla tych, którzy nie umieją grać w nic innego jest nie na miejscu. I owszem, GF bardzo ograniczył Aiona. Bez goldpacka nie możesz trade'ować ani kupować itemów u brokera, nie możesz pisać na wszystkich kanałach chatu, masz dzienny limit na zbieractwo i chyba crafting. Więc to nieprawda, że płacący nie mają realnej przewagi nad darmowymi graczami. Najlepszym przykładem jest porównanie w tej kwestii Aiona i Tery właśnie - w Terze za abonament dostajesz tylko szybszego mounta i atlas do darmowej teleportacji + 10 kluczyków do skrzynek, ale nie ograniczają rozwoju Twojej postaci w żaden sposób. I z tego co piszą ludzie - w Terze wbijesz lvlcap bez zapłacenia za cokolwiek ani razu, w Aionie - nie.

w Aiona gram/gralem ponad 2 lata w topowych legionach zawyczaj wiec akurat na temat Aiona moge powiedziec wszystko :)) Nic nie ejst ogarniczone wiec prosze nie pisz nie majac max lvla. W Aionie nigdy nie placilem za gre wiec prosze znowu nie wprowadzaj ludzi w blad ok , jedynie 1 gp kupowalem zeby syzbcije zarobic na 1 tyle , obecnie ejst to zbedne bo do 65 lvla spokojnie mozna zarobic 30kk :) jak bedziesz grala conajmniej rok i miala z 3 65 lvle to pisz co i jak w grze , bo w tej chwili piszesz to co osoby nie majace pojecia nic o gerze i jak dla mnie , nie powinny w ogole sie wypowiadac na temat Aiona :)W 2 tyg moge zrobic CI postac na 65 lvl z wykupionymi gold packami na kilka miesiecy...wiec faktycznie problem to gp , no nie? na end game na 65 dziennie bez problemu zarabiasz na 1/2 gold packi eh starszne prawda ? :) Osttanio spzredalem gchantera za 250 zl ,2- 3 tyg pozniej glada za 100 poniewaz gra jest starsznie nudna na end game :)

w Aionie pve obecnie jest tak zalosne , ze polowa ludzi pzrestaje w to grac , pvp tylko zerg vs zerg - Aion i TERA to z zalozenia gry pvp , w aionie nie masz czegos jak w TERZE , ze musisz wlaczyc flage tylko poprostu bijesz 2 frakcje :) TERA jest swietna i bez pvp nic by nie znaczyla jak kazda gra:) Nigdy nie gralem w gre , ktora nie ma pvp bo poprostu sie nudzi :)

Z aiona odchodza lduzie poniewaz bardzo czesto gina , jest to urok tej gry wszedzie poza miastem ginie sie w kilkanascie minut , jesli nie ma sie ogarnietych osob z bardzo dobry gearem:)

PS. mysle , ze jakis mod powineien zamknac juz ten temat:)

Ja właśnie instaluje Tere EU ale jestem kompletnym nowicjuszem więc chętnie bym dołączył do jakieś gildii która w razie czego pomoże :P

Ja mogę osobiście zaprosić na server Veritas mój nick w grze Amandiril jeżeli ktoś mnie złapie jak będę online to chętnie pomogę z questami albo wytłumacze co i jak :3

Siema dopiero zaczełem grać w tera online na Us od EnMassa i poszukuje ludzi którzy dodali by mnie do gildi wiadome że w grupie lepiej się gra :) gram na serwerze Pve Ascension Valley

Nick Godrill