Poszukuje gildii na Springwood ! !!

Poszukuje gildii na Springwood. Mam 20 lvl, niebawem 24 :]. Jestem Force Userem. Do DN wchodzę codziennie. Szukam miłej atmosfery i fajnych ludzi do gry ! :D

Podepne sie w Twoj temat i odswieze :P

Rowniez szukam gildi na Springwood , polskiej , mam micro wiec ts3 / vent jak najbardziej.

Gram force userem , aktualnie lvl 16 i rosnie

Podaj swój nick, to może pogramy razem :D Mój to Silinde

ja tez mogę z wami pograć, ale dopiero za parę dni bo chcę devil wings zdobyć. Niestety też gram force user lvl 16 nic dragoner

WITAMY !Zapamiętaj :Zazwyczaj rekrutujemy nowych członków gildi w Calderock Village na kanale 1.Nazwa Gildii : REBELIAPoziom Gildii : 6Emblemat Gildii : TAKLider Gildii : MrhaosSerwer : SpringwoodNarodowość : Tylko Polacy !Język jakim posługujemy się na czacie : PolskiStrona/Forum Gildii : WWW.REBELIA.2AP.PL mamy także kanał TS3Domowy kanał na którym gramy : KażdyStatus : 10 WOLNYCH MIEJSC / 70Czego w gildii ☆[©]REBELIA[®]☆ nie luibimy:Hackerów - Jeżeli używasz Hacków/Botów nie możesz do nas dołączyć.Kupców złota - Niszczysz ekonomię gry kupując złoto na innych stronach.. Nie bądź TROLLem - Każdy lubi się pośmiać, ale notorycznie robienie z siebie błazna...Złodzieje/Wyłudzacze - Jesteśmy po to aby sobie pomagać. Pamiętaj że inni też chcą pograć.Co w gildii ☆[©]REBELIA[®]☆ lubimy:Przyjaznych ludzi - Nie musisz być najlepszy. Gildia to wspólne granie, śmiech i pomoc w grze.Pomocne dłonie - Gildia jest jak mała społeczność. Mamy nadzieje że się dopasujesz .Czego oczekujemy:Aktywnych graczyPrzyjaznych i Respektujących innych graczyPomocnychGraczy zespołowychz Poziomem postaci 5 +Jak do nas dołączyć :Wyślij prywatną wiadomość do Lidera Gildi badz zobacz czy nie jestesmy w trakcie rekrutacji na kanale 1. Mozesz takze wyslac Maila w grze do lidera gildi ktory pozniej cie zlapie w grze.Jakie sa plusy tego ze do was dolacze:Prawie zawsze otrzymasz pomoc w ukenczeniu TRUDNEJ instancji.Przechowalnia dla Gildii na wyzszych jej poziomach.Gildijny czat dostepny tylko dla czlonkow.GvG (Bitwy pomiedzy gildiami).Gildijny znak obok twojego Nicka.Strona/Forum naszej gildi z pomocnymi wskazówkami.

Poszukuje gildii na Springwood. Mam 20 lvl, niebawem 24 :]. Jestem Force Userem. Do DN wchodzę codziennie. Szukam miłej atmosfery i fajnych ludzi do gry ! :D