[?] Poszukuje gildii

Witam.

Z gory przepraszam ,ze nie dostosowalem sie do wytycznych co do tworzenia nazwy tematu (nie wpisalem nazwy gry).

Ale glownie o to tutaj chodzi... poszukuje gildii w grze... no wlasnie - nie mam pojecia jakiej.

Na pewno MMORPG :P Jesli jakies gildie potrzebuja gracza (najchetniej gram supportem - bard, priest itd). To niech tu napisza :D

Niestety, mam dosc slabego laptopa (karte graficzna 64MB), wiec gry z gorsza grafika mile widziane.

Siema ;D

jeśli interesuje Cię gra a la anime to polecam EdenEternal ;D Posiadamy aktywną gildię, w której każda klasa jest mile widziana ^ ^

Cos sie boje ,ze moja karta graficzna bedzie tutaj problemem :P mozliwe ,ze niedlugo sciagne i sprawdze :P

Aj karta graficzna... Znam ten ból >.< Na szczęście kupiłam nową i już nie denerwuje xD Życzę powodzenia z nią ;D

Tak jak myslalem... nie pogram sobie w to, za bardzo haczy :o

Potrzebuje czegos co ma mniejsze wymagania :F

Zagraj z w maple story Europe. Jestem w gildii Polskiej AntiGuild. Gildia trwa od 1.5 roku. ; ]

Witam.

Z gory przepraszam ,ze nie dostosowalem sie do wytycznych co do tworzenia nazwy tematu (nie wpisalem nazwy gry).

Ale glownie o to tutaj chodzi... poszukuje gildii w grze... no wlasnie - nie mam pojecia jakiej.

Na pewno MMORPG :P Jesli jakies gildie potrzebuja gracza (najchetniej gram supportem - bard, priest itd). To niech tu napisza :D

Niestety, mam dosc slabego laptopa (karte graficzna 64MB), wiec gry z gorsza grafika mile widziane.