Siemka poszukuje downloada związanego z grą Gothic 3 nigdzie nie mogę znaleźć dobrego downloada bym był wdzięczny za znalezienie.
Poszukuje Gothic 3
Downloada znajdziesz w sklepie za śmieszne pieniądze kolego.
Chłopaku, na pewno znajdziesz jakieś 30 zł na tą grę, jeżeli na prawdę Ci na niej zależy :
http://www.empik.com/gothic-3-pc-piranha-bytes,prod60176705,multimedia-p
Proszę bardzo 23 zł i gra jest Twoja -.-... tylko byście ściągali ;dd
Ale moi rodzice mają kryzys pieniężny i nie stać mnie na tą gre
Z peba albo darkwareza w paczkach sciagnij.
Stać cię (a raczej rodziców) na internet=stać cię na grę za 30 złotych.
A jak chcesz robić za "blądynkę", to ci nikt w tym tutaj nie pomoże.
Dopiero teraz dostałeś dostęp do internetu, że nie wiesz co gdzie?
Temat o piractwie jest więc tam prosze komentarze zostawiac.Tutaj odpowiada sie na pytanie a nie moralnosci uczy...
Jeśli twój post tyczył się mojego, to masz inną definicję moralności, bo nic się takiego nie pojawiło.
Jeżeli jesteś fanem Gothica to powinieneś sprawić sobie oryginał, choćby z szacunku dla twórców gry. Szkoda że G3 nie jest tak dobre jak poprzednie dwie części
thepiratebay
Proszę bardzo :

Ale moi rodzice mają kryzys pieniężny i nie stać mnie na tą gre
"Nie synku, nie dostaniesz 30zł... Powiedziałam NIE! Mamy zbyt duży kryzys!"
Nie no proszę cię, litości... nie mówimy o kwocie 100-200zł, tylko o trzech dychach które można uzbierać odmawiając sobie głupich chipsów czy napojów...
A jak chcesz sobie pobierać, to szukaj stron z warezami. Sądzę że tutaj takie linki są zabronione (nie chce mi się sprawdzać w regulaminie)...
20zł to naprawdę tak mało? Ja na allegro kupiłem Gothic 3 i Gothic 3: Zmierz Bogów za 21zł.
A jeżeli chcesz pobierać to z thepiratebay.se/torrenty.org
Albo haszkod, wysyłasz sms'a żeby aktywować konto i ściągasz ile wlezie
Jeżeli już sciągasz, to z nieoficjalną łatką zrobioną przez fanów, którą o dziwo Piranha Bytes uznała za oficjalną. Poprawia optymalizację, tekstury, inteligencję mobów i wiele więcej. I to wszystko po polsku.
Jeżeli już sciągasz, to z nieoficjalną łatką zrobioną przez fanów, którą o dziwo Piranha Bytes uznała za oficjalną. Poprawia optymalizację, tekstury, inteligencję mobów i wiele więcej. I to wszystko po polsku.
Nawet z tą łatką ta gra to jeden z najbardziej zbugowanych shitów na swiecie. I odradzam torrenty.org. Masz thepiratebaya, darmowego z kilkanaście razy większą bazą danych. (Co za chory, skonczony debil bedzie płacił za piraty?)
Witaj sprawdź na stronach o takich nazwach:
exsite
legalsite
peb
freeperg (takie torrenty tylko z super zasadami i musi Cie ktoś zaprosić)
Patcha najnowszego tez pobrać musisz bez tego gothic 3 zmierzch bogów(do dodatku największe patchy są) to zwykły pobudowany szajs. Miłego ściągania.
"Nie synku, nie dostaniesz 30zł... Powiedziałam NIE! Mamy zbyt duży kryzys!"Nie no proszę cię, litości... nie mówimy o kwocie 100-200zł, tylko o trzech dychach które można uzbierać odmawiając sobie głupich chipsów czy napojów...A jak chcesz sobie pobierać, to szukaj stron z warezami. Sądzę że tutaj takie linki są zabronione (nie chce mi się sprawdzać w regulaminie)...
Stary nie podoba Ci się ze gość chce pobierać spoko masz do tego prawo ale z łaski swojej nie spamuj tylko pomóż mu x.x jeżeli nie wiesz jak to nawet nie pisz
To nie jest forum do szerzenia piractwa, więc go zamykam. I nie zakładaj podobnych tematów, bo to skończy się warnami.
Siemka poszukuje downloada związanego z grą Gothic 3 nigdzie nie mogę znaleźć dobrego downloada bym był wdzięczny za znalezienie.