Poszukuję graczy do wspólnej gry

Poszukuję graczy do wspólnej gry w TERA EU na serwerze Killian (PVP), ludzi którzy chcą odkrywać po trochę całą grę, a nie jedynie przeskakując większą jej część kierować się do end game-u.
Samotna gra w TERE jest bardzo nużąca zwłaszcza po wbiciu max lvl, dlatego też chciałbym znaleźć kilka osób z którymi można miło spędzić trochę czasu.
Jednak chciałbym, aby osoby zainteresowane były konsekwentne w swoim wyborze i nie zrezygnowały zbyt szybko :)

Nie jestem nowym graczem, ale też nie jestem weteranem, gram klasą Sorcerer.

Wymagania:

• Czas gry ogólnie nie określony, w moim przypadku to różnie bywa :P
  • Wiek 18+,
  • 60 level postaci, ponieważ level stanowi największy problem podczas wspólnej gry, ekwipunek może być dowolny, ale bez 60lvl-a trudno jest mieć możliwość grać wspólnie,
  • Mikrofon obowiązkowy, do komunikacji wykorzystujemy www.raidcall.com bo jest ciekawą alternatywą TS-a, jeśli ktoś będzie miał ciekawsze propozycje, jestem otwarty :P

Kontakt:

Najlepszą formą kontaktu jest po prostu wejście na Raidcall-a (jeśli ktoś z grupy będzie aktywny), ID: 9581495 jednak możecie także pisać tutaj lub w grze, nick: Varens

CIĄGLE SZUKAMY CHĘTNYCH!

Uwagi odnośnie wyboru serwera:
Grałem na TERA NA (wbiłem 60lvl) i mogę szczerze powiedzieć, że jeśli niema się super szybkiego łącza to niema sensu tam zaglądać, pingi koło 200, mimo tego, że ma wiele innych plusów względem EU to ping całkowicie wyklucza (jak dla mnie) ten wybór. Natomiast serwer Killian wybrałem dlatego, że jest to najbardziej zaludniony serwer PVP.

siemka jak będę miał czas to pobiorę Tere Eu i można pograć :) jeszcze nigdy nie grałem w nią jak coś mam mikro i 18

siemka jak będę miał czas to pobiorę Tere Eu i można pograć jeszcze nigdy nie grałem w nią jak coś mam mikro i 18

W takim razie z chęcią wspólnie zagram, szykuj grę (30Gb to jednak trochę ściągania), no i pozostaje jeszcze kwestia najtrudniejsza, a mianowicie wybór klasy xD

Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze kilka osób, pełne party (5 osób ) byłoby świetną sprawą :)

Ja mogę dziś pobrać wieczorkiem ją i jutro byłbym gotowy do gry, grałem kiedyś w Terę ale samemu jest strasznie nudna. Mam 18 lat i mikro. :)

a moze tera US ?

@Up: przeczytaj do końca pierwszy post.

Mam na Killianie 60 lancera, nie wpadam ostatnio zbyt często, ale jak coś to jestem otwarty na propozycję wypadu na jakiegoś dunga :) nick Kebes. Do tego 45 chyba slayer - Kebez

ok wybaczcie za nie doczytanie

Ja moge zagrac, dzisiaj pobiore tere.
Jestem nowym graczem.

Heh widzę, że sporo chętnych, więc pewnie nie będziemy się nudzić, wszyscy chętni niech już pobierają, dziś i tak jestem zajęty więc bym nie mógł, ale jutro jak najbardziej możemy już zagrać gdyby wszyscy byli gotowi.

W każdym razie wszystkich chętnych proszę o podanie klasy jaką chcieli by grać oraz jeśli już posiadają postać którą grają to jaka jest jej klasa i lvl, pasuje dobrać sobie klasy tak aby wszyscy się uzupełniali.

@Kebes ciebie też prosiłbym o podanie klasy którą będziesz grać kiedy już wszyscy wbiją 60lvl, choć to też zależy czy byłbyś bardziej okazjonalnym graczem czy grał częściej z nami :)

No i chciałbym wiedzieć czy w takim razie @pabloeop jesteś chętny do gry na TERA EU.

Jeśli ktoś jest ciągle chętny to proszę pisać, nawet jeśli będzie nas więcej niż 5 (koło 7, myślę, że zbyt wielka ta grupa też nie powinna być) to i tak nie zawsze wszyscy będą online :)

// EDIT

Przy okazji zainstalujcie http://www.raidcall.com/download.html później podam wszystkim zainteresowanym ID grupy.

Witam,

Nie jestem weteranem, ale miałem już dwie postacie na Zurasie 2h sword i slayera na 60 lvlu ubranych w set tej "dżownicy" z hm, rok przerwy robi swoje ^^ kwestię klasy muszę sobie jeszcze przemyśleć, ale jestem chętny. Jak pomyślę nad klasą, to dam znać jaką będę grał ( te powyższe odpadają :)

2h sword to właśnie Slayer więc to jedna klasa xD

W kwestii klas tak jak pisałem chciałbym wiedzieć jak najszybciej bo party musi być odpowiednie, nie chciałbym, aby później się okazało, że 3 osoby chcą grać tankiem xD

// EDIT

Są osoby które mają już postacie na 60lvl na Killianie, ale chciałyby założyć nowe do wspólnej gry z osobami które jeszcze swoich postaci nie mają dlatego w takim przypadku proszę o podanie klasy postaci na 60lvl, te postacie tymczasowe na czas expienia reszty mogą być obojętne, liczy się to jaką grupę będziemy mieć już na 60lvlu :)

ja będę grać Sorcererem na pewno.

Heh widzę, że sporo chętnych, więc pewnie nie będziemy się nudzić, wszyscy chętni niech już pobierają, dziś i tak jestem zajęty więc bym nie mógł, ale jutro jak najbardziej możemy już zagrać gdyby wszyscy byli gotowi.@Kebes ciebie też prosiłbym o podanie klasy którą będziesz grać kiedy już wszyscy wbiją 60lvl, choć to też zależy czy byłbyś bardziej okazjonalnym graczem czy grał częściej z nami

Nie byłbym takim optymistą :) już było kilka inicjatyw odnośnie Tery na tym forum i w każdej uczestniczyłem. Na początku zbierało się nawet po 7-8 osób żeby za tydzień online była ledwo jedna :) no, ale może tym razem będzie lepiej.

Co do mnie to na end-game pisałbym się na tanka. Jakoś nie czuję slayera za bardzo więc pewnie byłbym mięsem armatnim :)

Rozumiem o czym mówisz, ja już raz próbowałem ze znajomymi, dobiliśmy do 45lvl i się im odechciało, tak jak mówisz może tym razem będzie inaczej, na to liczę, bez prób nie będzie sukcesu xD

Jedno jest pewne, w terze gra zaczyna się dopiero po 60lvl dlatego głupotą jest rezygnować przed jego wbiciem, i proszę, żeby wszyscy zainteresowani wzięli to pod uwagę, wbicie 60lvl to tydzień do 2 tygodni, dlatego jeśli nie jesteście w stanie poświęcić tyle czasu na monotonne expienie, to już lepiej na tym etapie proszę takie osoby o rezygnację ;]

Czyli na razie mamy 2x Sorc i Tanka, pasuje jeszcze healera i jakichś twardszych DD w sensie nie robe, fajnie byłoby mieć berserkera xD

Ja moge grac mystic'em

Ja się piszę na berka

@ Varens

Chodziło mi o warriora, z dwoma swordami - źle się wyraziłem, jak już mówiłem, grałem dawno.

Również jestem chętny do ponownej gry w Terę. Niestety jestem zmuszony stworzyć nową postać ; < Jestem raczej średnio zorientowany w tej grze ponieważ osiągnąłem jedynie 30 poziom aczkolwiek podstawy gry znam. Jestem dość elastyczny pod względem doboru klasy postaci, mogę wziąć klasę, która jest potrzebna w teamie. Prosiłbym o jakieś priv info, dzisiaj w nocy bd zasysał gierę :D Ofc 20l + mikro jest

Z chęcią bym popykał w Tere,niestety nie spełniam wymagań (mam 15 lat)

Ale jak bym się zaliczył to napisz bo akurat pobieram Tere xD

Ogólnie myślę, że lepiej będzie porozmawiać o wszystkim (w tym o klasach jakimi będziemy grać) jutro na raidcall-u bo tutaj byłoby to zbyt powolne, numer id grupy: 9581495

Aby wejść do grupy należy wpisać ten id w polu wyszukiwania programu, tutaj link do pobrania: http://www.raidcall.com/download.html

Będę tam czekać zapewne od koło 14 na wszystkich zainteresowanych dlatego miło byłoby gdyby wszyscy byli obecni, najlepiej z już pobranymi grami.

@Mepfisto Myślę, że najlepiej jest grać w grupach w podobnym wieku (dlatego dodałem to ograniczenie) dlatego niestety muszę odmówić.

Rozumiem,dzięki że odpowiedziałeś!