Poszukuję graczy do wspólnej gry w TERA EU na serwerze Killian (PVP), ludzi którzy chcą odkrywać po trochę całą grę, a nie jedynie przeskakując większą jej część kierować się do end game-u.
Samotna gra w TERE jest bardzo nużąca zwłaszcza po wbiciu max lvl, dlatego też chciałbym znaleźć kilka osób z którymi można miło spędzić trochę czasu.
Jednak chciałbym, aby osoby zainteresowane były konsekwentne w swoim wyborze i nie zrezygnowały zbyt szybko
Nie jestem nowym graczem, ale też nie jestem weteranem, gram klasą Sorcerer.
Wymagania:
- Czas gry ogólnie nie określony, w moim przypadku to różnie bywa
- Wiek 18+,
- 60 level postaci, ponieważ level stanowi największy problem podczas wspólnej gry, ekwipunek może być dowolny, ale bez 60lvl-a trudno jest mieć możliwość grać wspólnie,
-
Mikrofon obowiązkowy, do komunikacji wykorzystujemy www.raidcall.com bo jest ciekawą alternatywą TS-a, jeśli ktoś będzie miał ciekawsze propozycje, jestem otwarty
Kontakt:
Najlepszą formą kontaktu jest po prostu wejście na Raidcall-a (jeśli ktoś z grupy będzie aktywny), ID: 9581495 jednak możecie także pisać tutaj lub w grze, nick: Varens
CIĄGLE SZUKAMY CHĘTNYCH!
Uwagi odnośnie wyboru serwera:
Grałem na TERA NA (wbiłem 60lvl) i mogę szczerze powiedzieć, że jeśli niema się super szybkiego łącza to niema sensu tam zaglądać, pingi koło 200, mimo tego, że ma wiele innych plusów względem EU to ping całkowicie wyklucza (jak dla mnie) ten wybór. Natomiast serwer Killian wybrałem dlatego, że jest to najbardziej zaludniony serwer PVP.