Szukam gry dla mnie i mojej dziewczyny. Chodzi mi o grę na jeden komputer z jedną klawiatura. Gra najlepiej jakas przygodowa czy cos w tym stylu licze na wasze propozycje.
Poszukuje gry dla mnie i mojej Kobiety :D
Przejrzyj forum, było wiele takich tematów. Wyszukajka powinna pomóc.
Oczywiście rozumiem że chodzi o jedną klawiaturę i pada?
A żeby nie było offtopu, to polecam wszystkie gry lego, battleblock theater, serię trine.
Nie wiem czy na jednej klawiaturze pograsz w Trine Kiniak
Generalnie ogarnij gry firmy Telltale Games, powinny pasować.
Każde lego (gra nie zabawki).
jazz jackrabit, magicka
minecraft nie polecam z całego serca stracisz dziewczynę na wiele dni pochłonie na maxa
Lovers in a Dangerous Spacetime ; Rayman Legends ; Never Alone ; Risk of Rain ; Chariot ; Hammerwatch ; Castle Crashers
Może World of Tanks? Wbrew pozorom z tego co widzę to gra w nim coraz więcej dziewczyn. Można sobie grę za darmo ściągnąć z sieci: http://www.valhalla.pl/gry-przegladarkowe/kategoria/akcji/ . Polecam jednak uważać bo jest to jeden z najwiekszych wciągaczy czasu w jaki kiedykolwiek grałem ( na pierwszym miejscu jest world of warcraft, który mi się troche już znudził).
Szukam gry dla mnie i mojej dziewczyny. Chodzi mi o grę na jeden komputer z jedną klawiatura. Gra najlepiej jakas przygodowa czy cos w tym stylu licze na wasze propozycje.