od siebie w H’n’S owym stylu to mogę polecić DeathTrap. jest to HnS TowerDefence wyciągnięty z któregoś vanhelsinga(w którym to była chyba mini gra) i zrobiony jako osobna gra. Przejście całej zajmuje sporo czasu, a jak ktoś lubi mordowanie to sporo tego będzie. Tylko trzeba używać mózgu bo każda mapa jest inna pod względem taktyki. jest 13map, każda ma 4 poziomy trudności, różniące się nie tylko poziomem przeciwników, ale i rozłożeniem pułapek na całej mapie. oraz każda jest wyposażona w tryb kampani(4poziomy trudności) , tryb przygody(chyba tak się nazywał) gdzie możemy ustawiać utrudnienia ale poziom trudności jest ustawiony na najwyższy możliwy do zagrania dla ciebie na tej planszy w trybie kampanii. oraz tryb nieskończony. czyli przeżyć jak najdłużej. tylko gra nie jest już aktualizowana z tego co wiem
Poszukuje gry HnS/aRPG - możliwy inny gatunek mmo (Solo, bez p2w)
Titan Quest
tylko mu online zwykłe XD to nie jest zarttt tylko ta gra 3ma poziom graczy i klimat!
Skoro podobał Ci się taki grindownik jak Hero Online, to powinieneś spróbować Kal Online. Gra dla hardkorów w azjatyckim settingu.
To jeszcze Paski powiedz gdzie warto grać i gram
Hmm jak nie diablo 3 to może HERO SIEGE swietny slasher, polaczenie diablo 3 (niektore postacie sa z 2) i binding of isaac
Mnie wkrecila, sa sezony, coop do 4 osob, koszt okolo 25zl no i dodatki bez ktorych nie oplaca sie grac
Proponuję spróbować Chronicon na Steamie Grafika może nie zachęca, ale nie daj się zwieść - gierka jest rewelacyjnym HnS, który śmiało może konkurować z Diablo 2, mimo że jest to singleplayer (posiada za to multi na jednym ekranie). Bardzo mało znana gierka we wczesnym dostępie, ale jest tak rozbudowana i posiada tak miodny gameplay, że szkoda nie zagrać. Dla wyluzowania jest idealna! No i fakt, że jest tworzona przez bodaj dwie - trzy osoby. Ja kupiłem i nie załuję ani grosza. I ciągle jest usprawniana. Jest to jedna z tych gierek, gdzie wczesny dostęp istnieje tylko z nazwy, bo gra już jest prawie gotowa
Bardzo mi miło, że ten temat się tak rozrósł, tylko teraz mam problem, którą gre kupić Ciekawe czy są jakieś key’e np. na tydzień, żeby zagrać i zobaczyć (do tych gier wymienionych wyżej)
Kupując gre na steam zawsze możesz ją oddać i odzyskać pieniądze. Są tylko 2 warunki:
W grę nie możesz grać dłużej niż 2 godziny łącznie
Zakup gry nie mógł być dokonany później niż 2 tygodnie wstecz.
https://globalmu.net <- tu se pyknij i tak nie ma fajnych gier 100% sprawdziałem a w mu dalej sa JAJA XDDDDD gnoj farma afk pvp pk i wkreta w robienie postaci hahaha klimat nie upadł
Jeśli szukasz MMO, to tylko PoE nie jest p2w.
GrimDawn jest ciekawy, od kilku dni sobie pogrywam ale nie licz, że w jakimkolwiek singlu wytrzymasz długo.
Na lata to tylko mmo i gra ze znajomymi.
Raczej Bot online
Widzę że mamy podobny gust. Jako że Diablo 3 mi się znudziło, to też szukam czegoś do “lajtowego” pogrania ( praca + dzieci ). Jakoś single player gierki mnie odrzucają ( żeby poznać jakąś historię to chyba wolę po prostu przeczytać książkę ), jedyne co ostatnio single przeszedłem to Wiedźmin ( głównie ze względu na krajobrazy + questy poboczne ). No ale nieważne. Mam listę tytułów do przetestowania. Może tobie się przyda.
Warhammer Martyr - lubię Warhammera, kocham h&s, więc wiele ewentualnych błędów będę w stanie wybaczyć, teraz to numer 1 na mojej liście.
Mapple Story 2 - cukierkowy klimat do końca mi nie odpowiada ale przynajmniej nie będę musiał przed dzieciakami gry chować, boję się tylko żeby nie było przegiętego p2w.
Dauntless - jak dla mnie duża niewiadoma, boję się że może nie podejść
Monster Hunter World - jak już wyjdzie na pc ale próbowałem kiedyś na psp i coś mi nie pasowało
Elite Dangerous - podobno wysoki próg wejścia, jak będzie w jakiejś promocji to może się skuszę
EVE Online - nie wiem czy da radę lajtowo w to grać ale spróbować można, co prawda to nie h&s ale może podejdzie?
Wolcen - chyba prealpha jest teraz, było za ok 50zł w promocji to kupiłem ale mnie nie porwało, podobno mają zmienić możliwość obracania kamerą dookoła ( za bardzo tego nie lubię ), dam szansę jak trochę grę poprawią
Last Epoch - jest darmowe demo do sprawdzenia, też nie porwało ale jeszcze długa droga przed twórcami
No Mans Sky - bardziej jako ciekawostka, jako że ostatnio lubię po prostu sobie polatać, pozwiedzać coś, jak już wyjdzie łatka multi i po przeczytaniu opinii może kupię w promocji
Lost Ark - pewnie prędzej piekło zamarznie albo wydadzą jakiegoś h&s na licencji LEGO ( mam świra na punkcie LEGO ) ale trzeba śledzić
W ms2 nie będzie p2w. W sklepie będą tylko skiny, mounty ładniejsze, instrumenty muzyczne czy rzeczy do domku. A z przewagi to tylko premium które daje lekkie przyśpieszenie jak szybszy exp czy kilka wejść do specjalnego dunga tygodniowo nic strasznego. https://discord.gg/QQe7UC zapraszam jak będziesz się interesować tą gra. To disocord Polaków czekających na to.
Kiedy dokładnie ms2 startuje?