Poszukuje gry HnS/aRPG - możliwy inny gatunek mmo (Solo, bez p2w)

od siebie w H’n’S owym stylu to mogę polecić DeathTrap. jest to HnS TowerDefence wyciągnięty z któregoś vanhelsinga(w którym to była chyba mini gra) i zrobiony jako osobna gra. Przejście całej zajmuje sporo czasu, a jak ktoś lubi mordowanie to sporo tego będzie. Tylko trzeba używać mózgu bo każda mapa jest inna pod względem taktyki. jest 13map, każda ma 4 poziomy trudności, różniące się nie tylko poziomem przeciwników, ale i rozłożeniem pułapek na całej mapie. oraz każda jest wyposażona w tryb kampani(4poziomy trudności) , tryb przygody(chyba tak się nazywał) gdzie możemy ustawiać utrudnienia ale poziom trudności jest ustawiony na najwyższy możliwy do zagrania dla ciebie na tej planszy w trybie kampanii. oraz tryb nieskończony. czyli przeżyć jak najdłużej. tylko gra nie jest już aktualizowana z tego co wiem :frowning:

Titan Quest

tylko mu online zwykłe XD to nie jest zarttt tylko ta gra 3ma poziom graczy i klimat!

Skoro podobał Ci się taki grindownik jak Hero Online, to powinieneś spróbować Kal Online. Gra dla hardkorów w azjatyckim settingu.

To jeszcze Paski powiedz gdzie warto grać i gram :slight_smile:

Hmm jak nie diablo 3 to może HERO SIEGE swietny slasher, polaczenie diablo 3 (niektore postacie sa z 2) i binding of isaac
Mnie wkrecila, sa sezony, coop do 4 osob, koszt okolo 25zl no i dodatki bez ktorych nie oplaca sie grac :smiley:

Proponuję spróbować Chronicon na Steamie :slight_smile: Grafika może nie zachęca, ale nie daj się zwieść - gierka jest rewelacyjnym HnS, który śmiało może konkurować z Diablo 2, mimo że jest to singleplayer (posiada za to multi na jednym ekranie). Bardzo mało znana gierka we wczesnym dostępie, ale jest tak rozbudowana i posiada tak miodny gameplay, że szkoda nie zagrać. Dla wyluzowania jest idealna! No i fakt, że jest tworzona przez bodaj dwie - trzy osoby. Ja kupiłem i nie załuję ani grosza. I ciągle jest usprawniana. Jest to jedna z tych gierek, gdzie wczesny dostęp istnieje tylko z nazwy, bo gra już jest prawie gotowa :smiley:

Bardzo mi miło, że ten temat się tak rozrósł, tylko teraz mam problem, którą gre kupić :smiley: Ciekawe czy są jakieś key’e np. na tydzień, żeby zagrać i zobaczyć (do tych gier wymienionych wyżej)

Kupując gre na steam zawsze możesz ją oddać i odzyskać pieniądze. Są tylko 2 warunki:
W grę nie możesz grać dłużej niż 2 godziny łącznie
Zakup gry nie mógł być dokonany później niż 2 tygodnie wstecz.

https://globalmu.net <- tu se pyknij i tak nie ma fajnych gier 100% sprawdziałem a w mu dalej sa JAJA XDDDDD gnoj farma afk pvp pk i wkreta w robienie postaci hahaha klimat nie upadł

Jeśli szukasz MMO, to tylko PoE nie jest p2w.
GrimDawn jest ciekawy, od kilku dni sobie pogrywam ale nie licz, że w jakimkolwiek singlu wytrzymasz długo.
Na lata to tylko mmo i gra ze znajomymi.

Raczej Bot online

Widzę że mamy podobny gust. Jako że Diablo 3 mi się znudziło, to też szukam czegoś do “lajtowego” pogrania ( praca + dzieci ). Jakoś single player gierki mnie odrzucają ( żeby poznać jakąś historię to chyba wolę po prostu przeczytać książkę ), jedyne co ostatnio single przeszedłem to Wiedźmin ( głównie ze względu na krajobrazy + questy poboczne ). No ale nieważne. Mam listę tytułów do przetestowania. Może tobie się przyda.

Warhammer Martyr - lubię Warhammera, kocham h&s, więc wiele ewentualnych błędów będę w stanie wybaczyć, teraz to numer 1 na mojej liście.
Mapple Story 2 - cukierkowy klimat do końca mi nie odpowiada ale przynajmniej nie będę musiał przed dzieciakami gry chować, boję się tylko żeby nie było przegiętego p2w.
Dauntless - jak dla mnie duża niewiadoma, boję się że może nie podejść
Monster Hunter World - jak już wyjdzie na pc ale próbowałem kiedyś na psp i coś mi nie pasowało
Elite Dangerous - podobno wysoki próg wejścia, jak będzie w jakiejś promocji to może się skuszę
EVE Online - nie wiem czy da radę lajtowo w to grać ale spróbować można, co prawda to nie h&s ale może podejdzie?
Wolcen - chyba prealpha jest teraz, było za ok 50zł w promocji to kupiłem ale mnie nie porwało, podobno mają zmienić możliwość obracania kamerą dookoła ( za bardzo tego nie lubię ), dam szansę jak trochę grę poprawią
Last Epoch - jest darmowe demo do sprawdzenia, też nie porwało ale jeszcze długa droga przed twórcami
No Mans Sky - bardziej jako ciekawostka, jako że ostatnio lubię po prostu sobie polatać, pozwiedzać coś, jak już wyjdzie łatka multi i po przeczytaniu opinii może kupię w promocji
Lost Ark - pewnie prędzej piekło zamarznie albo wydadzą jakiegoś h&s na licencji LEGO ( mam świra na punkcie LEGO ) ale trzeba śledzić

W ms2 nie będzie p2w. W sklepie będą tylko skiny, mounty ładniejsze, instrumenty muzyczne czy rzeczy do domku. A z przewagi to tylko premium które daje lekkie przyśpieszenie jak szybszy exp czy kilka wejść do specjalnego dunga tygodniowo nic strasznego. https://discord.gg/QQe7UC zapraszam jak będziesz się interesować tą gra. To disocord Polaków czekających na to.

1lajk

Kiedy dokładnie ms2 startuje?