Poszukuje gry lub mmorpg

Witam moj laptop do gier jest obecnie na gwarancji (Prawdopodobnie poszla plytka glowna) mam do dyspozycji Netbooka siostry:

CPU- dual core 1.6 intela

HDD - 250GB

RAM - 1GB DDR3

GPU - INTEL GMA 3150 256MB lub 128MB nie pamietam dokładnie.

Szukam jakiejs gry do pogrania moze byc singlowa lub mmorpg. Moze byc steam tez ale z darmowych.

Człowieku sprecyzuj o jaką grę Tobie chodzi bo na tym sprzęcie znajdzie się kilka set gier. Sam mam podobnego i wiem co to znaczy mieć taki "sprzęt". To jeszcze nie tragedia. A jeżeli masz na myśli MMO to zły dział.

wejdź w mmorpg.org.pl i po boku masz panele z grami , szukaj...Bo nie podałeś nic czym ma się cechować gra to równie tak mogę powiedzieć.

Witam moj laptop do gier jest obecnie na gwarancji (Prawdopodobnie poszla plytka glowna) mam do dyspozycji Netbooka siostry:CPU- dual core 1.6 intelaHDD - 250GBRAM - 1GB DDR3GPU - INTEL GMA 3150 256MB lub 128MB nie pamietam dokładnie.Szukam jakiejs gry do pogrania moze byc singlowa lub mmorpg. Moze byc steam tez ale z darmowych.

Na takim czymś to ja się bawiłem tylko w Emulator PSXa, ale polecam też Gameboya

Może Jazz Jackrabbit 2? Na zabicie czasu bardzo fajna platformówka, a o tym że nie ruszy nie ma mowy :)

A tak kompletnie serio. Z FPSów przede wszystkim przychodzi mi do głowy Painkiller, ale nie daję głowy czy ruszy i jeśli tak, czy będzie się fajnie grało (grafika - jestem uprzedzony co do intela, zwłaszcza że nie mam pojęcia). Możesz sobie spokojnie odkurzyć klasykę typu Quake 2, Half-life, Medal of Honor (AA), RCTW, CoD czy inne takie. Z późniejszymi tytułami dobrze zaznajomiony nie jestem, więc przemilczę. Z RTSów... hmm... WH40k Dawn of War powinien działać całkiem fajnie, a gra się przyjemnie (nawet bardzo, zwłaszcza w Dark Crusade). Do tego oczywiście Warcraft 3, Starcraft, możesz też kombinować z tytułami nieco zapomnianymi, jak Praetorians (osobiście polecam staruteńkie Majesty, jedynkę [dwójka raczej nie ruszy] - gra nietypowa, ale dająca wyzwanie).

Krótko mówiąc, sprzęt masz dość mocny by poszła niejedna gra. Spróbuj znaleźć jakieś starsze tytuły, na które normalnie brak by ci było czasu - ja osobiście polecę np. Majesty, przy którym można spędzić sporo czasu i które potrafi zajść za skórę. Inne tytuły to np. wspominane Praetorians czy seria Anno. Jeśli nie straszna ci walka w turach i gra taktyczna, to Silent Storm może być czymś co cię zainteresuje (przy czym to już z RTSami nie ma nic wspólnego). W sumie jest jeszcze Combat Mission, miks RTSa i turówki (ruch jednostek planowany w turach, po uruchomieniu wszystkie jednostki przez najbliższą minutę wykonują swoje zadania - dotyczy obu stron konfliktu), ale to już jest trudna gra. Możesz też się pobawić ze starym, ale zawsze świetnym Homeworld, 1 i 2...

Tytułów jest sporo, jeśli zechcesz to spokojnie coś dla "się" znajdziesz :)

A może by tak Ragnarok Online? Polecam granie na serwerze talonro.com... Ogólnie gra posiada wiele klas z systemem rozwijania klasy typu thief - assasin albo rouge itd.

Występują ciekawe eventy, wyjazdy na dungi i dość mocne pvp.

@Ajron

"Za bezmyślność" Hahaha xD Zaraz będzie hejt o niesłuszne warny, polecam przeczytać cały pierwszy post, w szczególności część o sprzęcie.

@Topic

Polecam Mario Forever, skoro to ma być gra na okres przejściowy, to polecam właśnie jego, któż nie zna naszego kochanego hydraulika szprychującego się grzybkami, myślę, że i Ty i siostra będziecie mieli niezły ubaw przy tej grze, tak jak ja miałem ze swoją :D Wymagania są z półki gier na Game Boy'a więc nie ma problemu :)

Witam moj laptop do gier jest obecnie na gwarancji (Prawdopodobnie poszla plytka glowna) mam do dyspozycji Netbooka siostry:

CPU- dual core 1.6 intela

HDD - 250GB

RAM - 1GB DDR3

GPU - INTEL GMA 3150 256MB lub 128MB nie pamietam dokładnie.

Szukam jakiejs gry do pogrania moze byc singlowa lub mmorpg. Moze byc steam tez ale z darmowych.